פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מז"א לצרוב בעברית? בשביל תוכנת צריבה, תשתמש ב-nero. אבל תתקין רק את Nero burning rome. שאר התוכנות שם מעצבנות (אותי לפחות).
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מזאת אומרת מסוגלת לצרוב בעברית?ותשנה את הכותרת, שום דבר לא דחוף, ובטח לא עם כל כך הרבה סימני קריאה...ועל הדרך, לך תקרא את חוקי הפורום...
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מחבר א. זה מאוד דחוף אני צריך את זה לחצי שעה הקרובה!!ב. אני ישנה בלי בעיהג. אני צריך תוכנה שמאפשרת לי ליצרוב שירים או קבצים בשמות\אותיות בעברית
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים א. לא אכפת לנו. זאת לא סיבה לעבור על חוקי הפורום עם הכותרת הזאת (כלומר תוריד את הסימני קריאה)ב. יופיג. nero
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מחבר מאיזו סיבה מוזרה איני לא יכל ליצרוב בעברית עם NERO יש לכם פיתרון אולי?
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים לא ממש...נירו מסוגלת לצרוב בעברית, מניסיוןתנסה להשתמש בגירסא אחרת אולי... או תנסה תוכנה אחרת(מצטער, אני לא מכיר תוכנה אחרת, תשאל את דוד גוגל...)
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מחבר אני יודע את זה אבל אצלי הוא לא מאפשר זאת מסיבה זו או אחרת יש לי את הגירסה הכי חדשה (7)
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים אני ממליץ לך לחזור לנרו 6לא מצאתי בן אדם אחד אפילו (כולל את עצמי) שמעדיף את גירסא 7ניסיתי אותה והיא מעצבנת ומלאה באגים. 6 עדיפה בהרבה
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מאיזו סיבה מוזרה איני לא יכל ליצרוב בעברית עם NERO יש לכם פיתרון אולי?הסיבה היחידה היא שלא בחרת באפשרויות של הגופנים בעברית.ב-NERO עושים את זה ככה (גרסה 6):File --> Preferences --> Language --> Font (Browse) --> Script שם תבחר Hebrew.אם לא הצלחת - תפרמט.
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מה זאת אומרת לא יכול לצרוב, NERO 7 וגם 6 יכולים לצרוב עברית נקודה.מהי הודעת השגיאה שמתקבלת ומתי ? קצת פרטים בבקשה.....
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מחבר אין הודעת שגיעה הוא רק מראה לי סימנים מוזרים וליד סוג הקובץ יש X והוא לא צורב את זה
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים OK אז זו בעיה בפונטים כמו שהמשתמש e.t הסביר אם זה ממש דחוף לך, פשוט תשנה את שמות הקבצים לאנגלית וזהוא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.