פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים אני לא שואל מבחינת ביצועים!במחשב שלי זה יעבוד אותו דבר גם עם או בלי אני שואל מבחינת משחקיות, בעיקר האם המשחק יותר יציב כשהוא מופעל (אם יורים על אותו מקום מרחוק יש יותר סיכוי שזה יפגע באותו מקום)גם מישהו יודע עם שחקנים מקצועיים משחקים עם או בלי?תודה
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מה אכפת לך אם שחקנים משחקים עם או בלי?אם אין לך בעיות בביצועים שחק עם,אבל מבחינת טווח הירי לא יהיה שינוי עם או בלי
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מחבר אני יודע שב 1.5 היה הבדל באיפה הכדורים פגעו עם או בלי VSYNC ב100% אני לא יודע אם זה אותו מקרה ב CSS בגלל זה אני שואל
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים VSync זו אופצייה שגורמת לך לשחק עד 85 FPS (לא משנה באיזה כרטיס מסך) ה-FPS לא יעבור את ה85 כדי לתת לך הרגשה של אותם חלקות של פריימים, זאת אופצייה שנועדה שה-FPS לא יגלוש פיתאום דוגמא: מ-30 ל-150 fps, זה טוב האופצייה הזאת כדי שאתה תשחק יותר יציב....
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מחבר VSync זו אופצייה שגורמת לך לשחק עד 85 FPS (לא משנה באיזה כרטיס מסך) ה-FPS לא יעבור את ה85 כדי לתת לך הרגשה של אותם חלקות של פריימים, זאת אופצייה שנועדה שה-FPS לא יגלוש פיתאום דוגמא: מ-30 ל-150 fps, זה טוב האופצייה הזאת כדי שאתה תשחק יותר יציב....זה אצלך 85 ואני משאר שאתה אפילו לא יודע למהלדייק, VSYNC נועל את הFPS המקסימלי שלך עם הHZ הנוכחי של המסך כלומר אם אתה למשל בוחר למסך 60HZ refresh rate הFPS אהיה נעול ב60
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים זה אצלך 85 ואני משאר שאתה אפילו לא יודע למה לדייק, VSYNC נועל את הFPS המקסימלי שלך עם הHZ הנוכחי של המסך כלומר אם אתה למשל בוחר למסך 60HZ refresh rate הFPS אהיה נעול ב60
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים שחקנים מקצועייים משחקים עם @ישך מחשב פצצה תשחק גם אתה עם !ויש לי שאלה לסקרנות, למה אתה ממשיך לשחק במשחק כזה עם מחשב כזה סוס ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.