עבור לתוכן

VSync ב-CS:S, אם או בלי?

Featured Replies

פורסם

אני לא שואל מבחינת ביצועים!

במחשב שלי זה יעבוד אותו דבר גם עם או בלי אני שואל מבחינת משחקיות, בעיקר האם המשחק יותר יציב כשהוא מופעל (אם יורים על אותו מקום מרחוק יש יותר סיכוי שזה יפגע באותו מקום)

גם מישהו יודע עם שחקנים מקצועיים משחקים עם או בלי?

תודה

פורסם

מה אכפת לך אם שחקנים משחקים עם או בלי?

אם אין לך בעיות בביצועים שחק עם,אבל מבחינת טווח הירי לא יהיה שינוי עם או בלי

פורסם
  • מחבר

אני יודע שב 1.5 היה הבדל באיפה הכדורים פגעו עם או בלי VSYNC ב100% אני לא יודע אם זה אותו מקרה ב CSS בגלל זה אני שואל

פורסם

VSync זו אופצייה שגורמת לך לשחק עד 85 FPS (לא משנה באיזה כרטיס מסך) ה-FPS לא יעבור את ה85 כדי לתת לך הרגשה של אותם חלקות של פריימים, זאת אופצייה שנועדה שה-FPS לא יגלוש פיתאום דוגמא: מ-30 ל-150 fps, זה טוב האופצייה הזאת כדי שאתה תשחק יותר יציב....

פורסם

שחק אם.. :xyxthumbs:

שיחקתי בלי וזה סתם דפוק ה FPS על 100 יש מין כל מיני באגים.. :smile1:

פורסם
  • מחבר

VSync זו אופצייה שגורמת לך לשחק עד 85 FPS (לא משנה באיזה כרטיס מסך) ה-FPS לא יעבור את ה85 כדי לתת לך הרגשה של אותם חלקות של פריימים, זאת אופצייה שנועדה שה-FPS לא יגלוש פיתאום דוגמא: מ-30 ל-150 fps, זה טוב האופצייה הזאת כדי שאתה תשחק יותר יציב....

זה אצלך 85 ואני משאר שאתה אפילו לא יודע למה

לדייק, VSYNC נועל את הFPS המקסימלי שלך עם הHZ הנוכחי של המסך כלומר אם אתה למשל בוחר למסך 60HZ refresh rate הFPS אהיה נעול ב60

פורסם

זה אצלך 85 ואני משאר שאתה אפילו לא יודע למה

לדייק, VSYNC נועל את הFPS המקסימלי שלך עם הHZ הנוכחי של המסך כלומר אם אתה למשל בוחר למסך 60HZ refresh rate הFPS אהיה נעול ב60

:xyxthumbs:
פורסם

שחקנים מקצועייים משחקים עם @

ישך מחשב פצצה תשחק גם אתה עם !

ויש לי שאלה לסקרנות, למה אתה ממשיך לשחק במשחק כזה עם מחשב כזה סוס ?

פורסם

למה לא?

זה משחק כיף :yelclap:

פורסם

זה אכן משחק כייף (טוב לא כל כך)אבל לסקילים במיוחד....

פורסם

KFIRLON

זוכר אותי מ BF2?

:D

למה לא כל כך כיף?

פורסם

לא זוכר, תביא לי את המסנג'ר שלך או אייסי ונדבר וגם נשחק כמובן :beerchug:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים