עבור לתוכן

צריך המלצה לגבי כרטיס מסך PCIE תקציב 1500 - 2500

Featured Replies

פורסם

שלום לכם, אני מעוניין בהמלצה לגבי כרטיס מסך שיפעיל באופן חלק (גם עם antialiasing) את המשחקים F.E.A.R וגם company of heroes

גם C&C3 אם ידוע לכם על דרישות המערכת של המשחק הזה.

אם דרוש יותר מכרטיס מסך כדי שהמשחקים האלה יעבדו טוב (אני לא מבין כל כך בקטע הזה) אז אני אומר לכם ליתר בטחון את:

מעבד המחשב שהוא AMD athlon 64 Processor 3000+

זכרון המחשב שהוא 1024mgb ram למרות שאני חושב להוסיף עוד 1024

אני מודה לכם מראש על עזרתכם.

• תגובות 31
  • צפיות 1.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה התקציב...?

ומה המפרט המלא שלך..?

פורסם

מה דגם הלוח אם שלך בשביל לדעת אם AGP או PCIE

וניראה לי ש7600GT יעשה את העבודה בנוגע לC&C3 זה אולי יהיה על נמוך

פורסם
  • מחבר

אני לא בטוח בלוח אם אבל אני יודע שאני צריך PCIE

והתקציב הוא בערך בין 1500 ל 2500

פורסם

אנא הוסף נתונים אלו לכותרת.

פורסם

לך או על 1900XT 256MB זה יריץ לך את המשחקים האלה בכיף.

פורסם

לא חושב שיש סיבה לא לקחת את הגרסא של ה 512M, במיוחד כשההבדל במחיר ביניהם שווה מאוד את התוספת, ובמיוחד כשהתקציב מאפשר.

פורסם

לא חושב שיש סיבה לא לקחת את הגרסא של ה 512M, במיוחד כשההבדל במחיר ביניהם שווה מאוד את התוספת, ובמיוחד כשהתקציב מאפשר.

אני הייתי מוותר על ה512 ומוסיף במה שנשאר עוד סטיק של גיגה לזיכרון.

או אפילו מחליף את המעבד ל E6300 (או לE6400 תלוי בתקציב) ולוח אם ASRock ConRoeXFire או משהו יותר טוב תלוי בתקציב שנשאר שניהם יעלו לוך משהו בסביבות ה1800... מערכת כזו עם OC נחמד תחזיק לך יופי למשחקים שהולכים לצאת בקרוב.

פורסם

אם הוא יחליף מעבד הוא יצטרך להחליף גם את הזיכרונות וגם את הלוח, אז הוא קנה כבר מחשב חדש.

פורסם

אם הוא יחליף מעבד הוא יצטרך להחליף גם את הזיכרונות וגם את הלוח, אז הוא קנה כבר מחשב חדש.

זה מה שאמרתי אבל המעבד שלו לא יחזיק טוב במשחקים החדשים.. אם הוא יעשה את השידרוג הזה משהו כמו 2500 שקל הוא יוכל להינות מהמשחקים שהולכים לצאת לקראת הכריסמס.

פורסם

בוא נסדר את זה ככה, יש לו עד 2500שח להוסיף למערכת שלו בשביל לייצור את המערכת הכי טובה למשחקים.

אני מציע שהוא יקח את ה X1900XT ללא החלפת מעבד + הוספת זיכרון, אתה מציע שהוא יקנה מחשב חדש - מה הוא הרוויח מזה?

פורסם

אין מצב לשדרג מעבד (לC2D) לוח זיכרון וכרטיס מסך ב2500 שקל ושזה יצא יותר טוב המיפרט שיש לו היום +X1900XT ..

פותח התארד, איזה סוקט יש לך ?

אולי אפשר לשדרג לכפול ליבה זול + X1900XT 256...

כמו כן איזה צורה של זיכרון יש לך 1X1024 או 2X512 ?

פורסם
  • מחבר

יש לי 2x512

ותודה על העזרה

פורסם

אני גם כן ממצליץ עוד סטיק אחד של ג'יגה ! + 1900XT של 512 + קירור מים טוב = OC פצצתי , מערכת שתחזיק להרבה זמן ! והמעבד שלך אחלה !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים