פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים אני קניתי זיכרון 512 והרכיבו לי בחנות כעבור יומיים שלושה המחשב מתהאם זה בגלל הזיכרון או שהמחשב היה דפוק מקודם?
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים אם המחשב פעל כמה ימים עם הזיכרון אז יכול להיות כמה דברים....(אם מרכיבים זיכרון הפוך ברגע שתדליק את המחשב הוא :-X)....תבדוק אולי זה הספק...אולי הסטיק באמת היה תקול והלך לעולמו...
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מחבר אני לא מאמין שהוא היה הפוךאת החשמל סיפקתי מהשקע והמחשב עצמו מת אין אפילו שום סימן שהוא מתחיל לעשות משהוא אים כדאי ללכת ולהחליף את הזיכרון ולנסות במחשב אחר שיש לי ?
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מחבר בדקתי והבטריה שלו מתה וכשאני מחבר אותו ישירות לחשמל הוא גם לא עובד ואפילו שמתי לו בטריה שונה וגם אז הוא להגיב
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים מחבר לא מתחיל ביכללהשאלה היא האים אני יכול לסים את הזיכרון במחשב אחר בלי לחשוש?
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים אם הזכרון היה תקין כשהרכיבו אותו והרכיבו אותו כמו שצריך אז לא אמורה להיות סיבה הגיונית שבגללה המחשב ימות ולפי מה שאתה מתאר זה ספק לא תקין כי גם לוח אם דפוק עדיין מפעיל תמחשב אבל לא מעלה כלום.לפי דעתי הזכרון תקין ואני במקומך הייתי מנסה להרכיב אותו במחשב אחר ( אם ניסית וראית שטעיתי, בוא ותספר לנו ;D)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.