עבור לתוכן

נייד עד $2000 + מע"מ אמין עם דגש על ניידות

Featured Replies

פורסם

שיהיה נוח בעיקר לנסיעות לחו"ל, עד 13". אבל לא קטן מידי כי רוב השימוש יהיה במשרד.

חשוב שיהיה אמין, עם חברה שתומכת לאחור (כדי שהמוצרים הנלווים DOCKING וכו יוכלו לשמש דגמים עתידיים).

שמעתי ש-IBM הכי אמינים, אבל עדיין אין להם Core 2 Due. האם שווה לחכות?

מאוד חשוב שהלפטופ אמין ולא יעשה בעיות + שרות טוב, הלפטופ לא למשחקים ולכן כרטיס המסך לא כל כך משנה. פרט לכך חשוב זמן סוללה ארוך, לפחות 5-6 שעות ורצוי יותר, ניתן לקבל המלצה ללפטופ עם סוללה חלשה אבל אופציה לשדרג.

חשוב מאוד המשקל לא יותר מ-1.5-1.75 ק"ג, ועדיף פחות.

אם אפשר גם להמליץ על תיק נשיאה.

תודה

פורסם
  • מחבר

דרך אגב חשבתי על ה-DELL D420 עם הרחבת זכרון. אמנם לא CORE2DOU אבל זמן סוללה ארוך והם נחשבים אמינים... מה אתם חושבים?

פורסם

בטווח מחירים הזה עבור הדרישות הללו (הטכניות) אני חושב שהכי מתאים זה מחשב מסדרת VAIO של סוני, בניידות אין מי שמתקרב אליהם, יש להם אחלא זמן בטריה, מגיעים גם במשקלים של 0.9K וזמני בטריה גם של 7 שעות, בד"כ בלי להתפשר הרבה.

הבעיה היחידה זה שאני לא בטוח בקשר לשירות...

בקשר לשירות ואמינות, אין על IBM, גם מבחינת תמיכה טכנית ואחריות, וגם מבחינת המחשב עצמו, יש להם פטנט שנקרא ACCESS IBM, אתה לוחץ על כפותר והוא מפרמט לך את המחשב לבד ומתקין וינדוס לבד עם הכל בפנים ועוד כל מיני פונקציות גיבוי, הבעיה שבד"כ הפונקציונליות שלהם לוקה בחסר מול חברות אחרות עבור אותו טווח מחירים.

זאת הסדרה שאתה מחפש:

http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_BrowseCatalog-Start?CategoryName=cpu_VAIONotebookComputers_SZSeries&Dept=computers

כל השאר פשוט עם מסך קטן יותר.

פורסם
  • מחבר

VAIO באמת מציעים מפרט מעולה, הבעיה היא שהם ידועים בתור לפטופים בעייתיים, פלוס ישפאר מציעה שרות על הפנים.

חוצ מזה שהם מוציאים כל שבוע לפטופ חדש שלא תומך בקודמים, וכל ה-ACCESSORIES משתנים.

בקיצור, קנקן יפה, אבל מה שבפנים לא כל כך, לפחות לפי מה שסיפרו לי. יש עוד הצעות?

פורסם

בקטגוריה הזו יש לך את ASUS

http://hwzone.co.il/reviews/m5ae/5/

הבעיה שבארץ אין להם ממש אמא ואבא.

קיימת לLG סידרה של ULTRA MOBILE אבל בקשר אליהם קיימות הרבה תלונות של פיזור חום לקוי (לאו דווקא בהקשר של הסדרה הספציפית) וגם בקשר לשוששלת שלהם בארץ אני לא בטוח.

אני חושב שהכי יתאים לך IBM (LENOVO) אם כי אני לא סגור על טיב סדרת הULTRA MOBILE שלהם.

פורסם
  • מחבר

נראה לי קצת חבל לקנות מעבד בעל ליבה אחת לא?

עדיף לי כבר THINKPAD X.

השאלה העיקרית היא האם כדאי לחכות לגרסאות חדשות עם ממרום לפני קניה, מפני שאינה דחופה, או שלא מצופה שינוי משמעותי...

פורסם

אני לא בטוח שיש כפול ליבה עם הזמן בטריה שאתה מחפש...

פורסם

השירות של ASUS בארץ ניתן על ידי רונלייט, הליקוי היחיד שיש להם הוא בזמן ההענות לטלפון. מעבדת השירות בראשון לציון שוות ערך ל IBM.

פורסם
6. חנויות: חל איסור לפתוח דיונים או לפרסם הודעות הדנות בחנות זו או אחרת. שמות חנויות יוזכרו לצרכי השוואת מחירים בלבד, ולא לצרכי הבעת דעה על חנות זו או אחרת. כנ"ל לגבי מפיצים או יבואנים.

ערכו בבקשה את ההודעות הרלוונטיות שלכם. אם אאלץ לעשות זאת בעצמי, הדבר ילווה באזהרה.

בנוסף לכך, Shedon, הקפצה היא אסורה. אין לכתוב שתי הודעות ברצף. אם יש לך משהו חדש להוסיף ערוך בבקשה את ההודעה האחרונה שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים