עבור לתוכן

נייד במחיר של עד 3000ש"ח. יש חיה כזאת??

Featured Replies

פורסם

אני סטודנט שחוזר ללימודים אוטוטו ומחפש נייד, אחרי כל התשלומים לאוניברסיטה נשאר לי פחות מ-3K ש"ח להשקיע על מחשב...

לא מצפה למחשב מפלצת- רק שיעמוד בכבוד בשימוש בתוכנות אופיס, בגלישה ובסרטים מדי פעם.

מעדיף לא להתעסק עם יד שניה!

מצאתי את הדבר הזה: http://www.odeco.co.il/default.asp?catid=%7BFC704F52-0DBF-48E6-A23F-650EFA687FDC%7D

מישהו יכול לספר לי קצת על מעבדי VIA? ובסה"כ האם המחשב שווה את הכסף?

אם יש לכם הפניות להצעות אטרקטביות יותר במסגרת המגבלות אשמח לקבלן, אם מדובר בעסק שמאפשר מס' תשלומים מה טוב.

תודה מראש.

פורסם

:puke:

תשמור את הכסף ותקנה מחשב נייד נורמלי לפחות ב4000-5000 ש"ח

פורסם

כן הוא צודק עדיף לחסוך ולא לקנות את הדבר הזה.

אם 256 ראם xp ירגיש מושפל וכשיצא ויסטה ובטח תרצה אותו אין מצב שזה בכלל יפעל.

פורסם

ועוד מעבד סלרון...אם אין לך תקציב את יש dothan אבל בשום פנים ואופן לא סלרון(כמובן התקציב חייב לעלות באלפייה)

פורסם

למה לא סלרון? קראת את השימושים שלו?

הוא רוצה OFFICE, גלישה וסרטים מדי פעם. CELERON יספיק ומעבר. אל תקח בהכרח את הנייד שנתת בלינק, אבל אני מציע לך לחפש נייד זול מחברה טובה(HP, DELL, LENOVO, FUJITSU, LG) מבוסס CELERON שיספק לך את מה שאתה צריך.

פורסם

לפי דעתי עדיף בהרבה centrino בעיקר בגלל שהמחירים שלהם ירדו(בעקבות המעבדים החדשים duo core)

וגם אם מינימום זכרון של 512 כבר לא קונים 256 אם אתה מציע לו סלרון אם 512 אז המחירים שלהם נעים סביב

3500~ (אם לא יותר) וגם ככה הוא יצטרך להוסיף עוד 500 ש"ח

פורסם
  • מחבר

אה... אז כשכתוב C7R-M הם מתכוונים למעבד סלרון....

טוב לדעת.

בקשר ל-256 זכרון- ברור שאני לא ישאיר את זה ככה, אני אוסיף עוד 256 בהמשך.

אבל האם זה הסיבה היחידה לא לקנות ת'מחשב הזה? כל שאר המפרט נראה סביר?

ושוב ברור לי מראש שזה לא המחשב להריץ עליו שרטוטים ב-solidworks, השימוש שלי בנייד יהיה הכי בסיסי.

בנוסף המחשב הזה יחסית די קל...

אבל אם יש לכם איזה אלטרנטיבה אחרת אני אשמח לקבל לינקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים