עבור לתוכן

עצות למפרט ב 11000 ל Visio, ACAD

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני עובד על נייד:

core duo 2 GHZ, 2 GB RAM, 120 GB HD, ATI Radeon X1600 256MB

הבעיה המרכזית שלי היא בסביבת VISIO, ברך כלל אני ממיר את הקובץ לפורמט CAD2003 ואז פותח אותו ב VISIO, עבודת CAD אני כמעט ולא עושה, אני משער שמקור הבעיה שלי הוא בגודל של הקבצים, הבתים שאני מעצב עבורם מערכות הם ענקיים, מהגדולים בעולם, ואני מרגיש את האיטיות כשאני מנסה לבצע CROP לשרטוטים וכמעט בכל שלב בעבודה עצמה.

המערכת הקודמת שלי הייתה:

ALIENWARE MJ-12, P4 3.6 GHZ, 1 GB RAM, NVIDIA GEFORCE 6800 ULTRA GO 256 MB

וסבלתי איתה מאותן בעיות, אני משער שהקוודרו 1500 יפתור את הבעיהת אבל יכול להיות שזה נובע מבאג ב VISIO

אני אדע עוד שבועיים בערך, לא? :)

פורסם

חחח...בפורום שלנו לא נהוג לשלוח 2 הודעות רצופות. יש כפתור עריכה שבעזרתו אתה יכול לערוך את ההודעה שלך אם היא אחרונה בשרשור.

אם זה באג ב VISIO אז שום דבר לא יעזור חוץ מאולי מייל לחברה.

אבל, אם ההרדדיסקים טוחנים אז יתכן שבשביל הקבצים הגדולים שלך יעזור עוד יותר זכרון, למשל 4 גיגה. גם רייד יכול לעזור.

אפשר לבדוק את מצב הזכרון שלך בזמן העבודה ע"י CTRL+ALT+DEL, יעלה לך ה TASK MANAGER ובלשונית PERFORMANCE תראה את מצבו.

גם את מצב ה CPU תוכל לראות.

ככה אפשר לנסות ולזהות את צוואר הבקבוק בתהליך.

אם זה לא אף אחד מהשניים, אז יתכן ואלו הטקסטורות הכבדות ואז אולי משהו כזה עם הרבה זכרון יכול לעזור:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271_2232&products_id=14762

הם טועים דרך אגב, זה 2X512 זכרון (לכל GPU יש 512). אבל כמובן הייתי מנסה את האופציות האחרות לפני שהייתי מגיע לכרטיס הזה.

עריכה: אני מקווה שהם טועים בזכרון ולא בקופסה ובלינק שהם מציגים, כי המחיר מתאים ל 4500 הרגיל, לא ה X2 :)

פורסם
  • מחבר

אין בעיה בנוגע להודעות,

בנוגע לכרטיס, אני בספק אם זה יעזור, הכרטיס הזה בעיקר מיועד לעבודת תלת מימד ברמה התעשייתית והיתרון ה גדול שלו הוא התמיכה ב 4 מסכים וב GENLOCK.

תעיף מבט בלינק ותראה איך בחישוב של עלות תועלת ה 1500 קורע את כל הכרטיסים האחרים (למעט מצבים שדורשים SDI OUT או

GENLOCK/FRAMELOCK

http://www.nvidia.com/object/IO_11761.html

וחוץ מזה, קשה לי לדמיין השקעה כזו בכרטיס מסך, בסכום כזה- עדיף לי לקנות D-TOOLS ולגמור את העניין, ויהיה קצת קשה להצדיק הוצאה של 12,500 לבוס שלי (למרות שהייתי שמח לראות את הפרצוף שלו כשהוא מקבל את החשבונית)

אני חותך, תודה על הזמן והעזרה, לילה טוב

פורסם

NVIDIA עצמם טוענים שה FX1500 הוא ה BEST VALUE FOR MONEY. אבל אם הבעיה היא בטעינת טקסטורות, הרבה זכרון יכול לעזור.

עריכה: בכל מקרה אשמח אם תעדכן אותנו בהמשך כדי שאחרים יוכלו ללמוד מהסיפור הזה.

לל"ט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים