עבור לתוכן

מבקש עזרה בקניית נייד - עד 11K

Featured Replies

פורסם

אני מתחיל לימודים גבוהים בקרוב ואני מעוניין לקנות נייד, בסכום של עד 11 אלף.

המחשב יהיה עבורי כתחליף למחשב שולחני, משמע אני מעוניין בביצועים יותר מאשר ניידות. המטרה העיקרית היא תמיכה במשחקים.

אני לא רואה מצב של שימוש בו ללא חיבור לחשמל, אפילו שעה אחת של עבודה תספיק לי ;)

אם אפשר אני מבקש שלא יהיה לו פחות מג'יגה של זיכרון פנימי, 80 גי'גה של זיכרון קשיח, וכרטיס מסך חזק למשחקים (ATI X1600 ו- Geforce Go 6800 לפחות).

קיימת גם אפשרות של שימוש עתידי ב MATLAB

אני אעריך כל עזרה שתוכלו לספק לי, תודה מראש.

פורסם
  • מחבר

מדהים, תודה על העזרה, עכשיו נשאר לי רק לצמצם את הבחירה.

ה Dell Inspiron E1705 Core 2 Duo עם ה 7900GS נראה לי מעולה, אבל יש לי נסיון לא טוב עם התמיכה של DELL.

אני מאמין שהזיכרון לא משותף?

פורסם

התמיכה של גלקסי בארץ עבור המחשבים הניידים של דל היא לא בקנה אחד עם ח.י. (LG) ולנובו (IBM ישראל), גם לא ב ACER (ניופאן).

באלון של באג אגב ביום חמישי. ה EDITORS CHOICE של PCMAG באירופה, האייסר 5672, CORE 2 עם 2 ג'יגה זיכרון ו GF 7600, (ומסך 15.4) יעלה בסביבות ה 8,400 אם אני זוכר נכון. מדהים.

ה S1 כבר לא קיים בפס הייצור של LG, דגם מחליף שלו צפוי להגיע עוד כחודש לארץ (עם מעבד CORE 2 2.16 ו 2 מגה קאש פר ליבה) ועם כרטיס מסך מסוג X1900 MOBILE :o

פורסם
  • מחבר

בינתיים ה DELL מתאים לי, אבל הייתי שמח לקבל עוד פרטים על ה LG.

מעניין כמה הוא יעלה.

פורסם

התמיכה של גלקסי בארץ עבור המחשבים הניידים של דל היא לא בקנה אחד עם ח.י. (LG) ולנובו (IBM ישראל), גם לא ב ACER (ניופאן).

באלון של באג אגב ביום חמישי. ה EDITORS CHOICE של PCMAG באירופה, האייסר 5672, CORE 2 עם 2 ג'יגה זיכרון ו GF 7600, (ומסך 15.4) יעלה בסביבות ה 8,400 אם אני זוכר נכון. מדהים.

ה S1 כבר לא קיים בפס הייצור של LG, דגם מחליף שלו צפוי להגיע עוד כחודש לארץ (עם מעבד CORE 2 2.16 ו 2 מגה קאש פר ליבה) ועם כרטיס מסך מסוג X1900 MOBILE :o

לפי האתר של LG ה S1 קיים והדגם החדש יותר שלו הוא ה S1 PRO EXPRESS DUAL

http://www.lge.com/products/model/detail/s1%20pro%20express%20dual.jhtml

פורסם

הלינק לא עובד אתה בטוח שזה x1900 כי לי נראה שזה x1800

פורסם
  • מחבר

לפי הלינק יהיה לו רק עד ה x1600.

בינתיים הדל נראה הכי טוב לפי דעתי.

פורסם

אם יהיה לו רק x1600 (ממש לא נראה לי..) אבל אם כן אז DELL

פורסם
  • מחבר

יש אולי ניידים עם כרטיסי מסך של x1700 או x1800 ?

לא הצלחתי למצוא כאלה.

אני גם מעוניין לדעת איך להשוות של Nvidia ל ATI, מה יותר חזק.

עד כמה שאני יודע, x1900 = 7900 ?

ודבר אחרון, מה חזק יותר, 512MB NVIDIA® Quadro NVS 120M TurboCache או 256MB Nvidia GeForce Go 7900GS ?

פורסם
  • מחבר

זה מסביר המון תודה.

אז ה DELL שוב מוביל, אלא אם כן אפשר למצוא GTX בטווח מחיר הזה.

ה 7900GS נראה מעולה.

פורסם

הנייד הכי טוב שאני מכיר להיום זה הacer לא זוכר את הדגם אם 2GB זכרון וכרטיס מסך 7600 (לא הgtx)

ב8000-9000 ש"ח

פורסם
  • מחבר

בתחום המחיר שלי, נראה לי שה 7900GS יותר חזק (לפי הטבלה ל7600GT). אני כנראה אשדרג את הזיכרון ב DELL ל2GB.

פורסם

איזה dell תן את הקישור...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים