פורסם 2001 בספטמבר 2324 שנים אני, זמן הורדה 4 שעות :-/ עם ADSL :-/ :-/למישהו יש עוד סרברים אולי חוץ מ-EA ו-FilePlanet?
פורסם 2001 בספטמבר 2324 שנים אגב, המייל שצריך לשלוח כדי לקבל את ה-Beta Code, צריך להיות רק עם ה-Subject של זה או גם לרשום משהו בהודעה?
פורסם 2001 בספטמבר 2324 שנים יש! הצלחתי להפעיל את זה דרך ה-DAP ואני מוריד עכשיו ב- 150K!!! זמן משוער 45 דקות רק חבל שאני יצטרך לחכות עד מחר בשביל ה-Beta Code... ותגיבו על ההודעה שלמעלה בבקשה(עם ה-Mail)
פורסם 2001 בספטמבר 2324 שנים מה אתם מבינים מזה אנשים:Step 2: Create an EA.com account and obtain a registration code. 1.Email MCOBetaReg@ea.com with the subject heading "Beta Code Request" using a valid return email address. 2.You will receive your registration code within 24 hours of mailing. ???
פורסם 2001 בספטמבר 2324 שנים נו אז בקיצקיצר צריך לשלוח להם אימייל ריק רק חשוב שיהיה הכותרת הנכונה! אני לא מאמין שהרגע הזה מגיע מחר אולי אני כבר יוכל לשחק :jump: אבל זה רק אולי :-/
פורסם 2001 בספטמבר 2424 שנים מחבר קיבתי את הקוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! המשחק עובד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל הסרבר סגור כרגע...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.