פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים מישהו יכול אולי להסביר לי בקצרה מזה NCQ ...?!ואם עדיף כונן שתומך או שלא .. אם זה בכלל משנה
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים התמונה הזאת מסבירה את העסק בצורה די טובהhttp://www.amdzone.com/pics/chipsets/nvidia/nforce4/NCQ.jpg
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים לראש לוקח פחות סיבובים ופחות זמן לכתוב את המידע על הדיסק---עריכה---CORRECT ME IF IM WRONG
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים זה לא משנה, אתה לא תרגיש כלום בכל מקרה, NCQ ו TCQ הם טכנולוגיות חדשות (יחסית) בכדי למשוך קונים זה הכל (ההבדל מזערי עד ללא מורגש ולפעמים אפילו משפיע לרעה).
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים ^^בזמנו (כשקניתי את הכונן NCQ שלי) הביקורות הראו הבדל ביצועים גדול לטובת הNCQ - מה השתנה?
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים וגם אמרו ש SATA 2 זה 300 לעומת SATA 1 שזה 150, יש על הנייר ויש בעולם האמיתי.
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים אני בספק אם לקחו כונן דיסק קשיח של אותה חברה בעלי אותו נפח ועשו השוואה בין זה עם NCQ ולזה ללא שהתוצאות שונות בהרבה.
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים כן עשו אבל התוצאות לא חד משמעיות(לפחות בהשוואה שעליה אני מסתמך).בWD זה לא משהו ולכן ב( WD2500 (KS/JB ויתרו על זה למרות שבהתחלה הצהירו שהם תומכים בNCQ ורק בדגמים גדולים יותר זה נוכח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.