פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים יש לי סרט ב AVI , שהוא לפי GSPOT מקודד ב DIVX\XVID לא זוכר בדיוק כשאני מריץ את הקובץ ב MEDIAPLAYER הוא משום מה מפעיל קודאק של נרו ולא רואים טובבנגן אחר משתמש במקודד הנכון .איך אי מגדיר את המדיה פלייר להשתמש בקודאק הנכון , או מעיף את הקודאק של נרו אני לא מצליח תודה.
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים אל תסיר את הקודק של נרו, זה יכול לפגוע בפעילות התקינה של התוכנה.בד"כ הקודקים של נרו הם בעדיפות אחרונה, אם לא מותקן קודק מתאים.יכול להיות שזה קובץ HD ברזולוציה גבוהה.נסה להפעיל עם MEDIA PLAYER CLASSIC או עם VLC PLAYER.
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים מחבר בנגנים אחרים על המחשב זה עובד על ה MEDIAPLAYER זה לא עובדלזה אני מחפש פתרון
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים מחבר כן ושוב אני מדגיש הקודקים קיימים ואם אני מריץ את הקובץ מ PLAYER אחר אז הוא משתמש בקודק הנכוןרק במדיה פלייר הוא משתמש בקודאק של NERO
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים מה הכוונה ב PLAYER אחר ?רוב הנגנים בזמן האחרון מגיעים עם קודקים משלהם.מה הרזולוציה המקורית של הסרט?מדיה פלייר עדכני ? (XP - 10. VISTA -11)מה לא רואים טוב?צבעים? רואים הפוך? יש קפיצות?
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים מחבר צבעיםבכול נגן כמו VLC MV2PLAYER וכול השאר עובד תקיןאני עם XPוניסיתי גם MEDIAPLAYER 9.0 10.0 11.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.