פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים שלום רב,אני רוצה להפעיל סקריפט בפרל עם מידע מה-HTML .אני מכיר צורה כזו:<form method=post action=delete.pl><input value=מחיקה type=submit><input type=hidden name=num value=0>ואז אני מקבל כפתור שכתוב עליו מחיקה ואם אני לוחץ אז הסקריפט מופעל.השאלה:אני רוצה שזה לא יהיה כפתור אלא סטייל קישור ז"א ככה עם קו תחתון מתחת ושאם אני לוחץ עליו אזי יופעל הסקריפט .איך אני עושה את זה ?תודה
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים תראה, יש 2 שיטות, אחת GET ואחת POST. באחת מהן המידע עובד דרך הכתובת של הדף, ואחת דרך ההדר של הHTTP.אם אתה משתמש בקישור, אתה יכול לשלוח את המידע דרך הכתובת.<a href="delete.pl?num=0">aa</a>אני לא יודע אם פרל תומכת בשיטה הזו. אני יודע שרוב שפות צד השרת תומכות בזה.
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים אתה יכול גם עם JSonclick="document.[form name].action='[server url]';return document.[form name].submit();"
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים מה זה לכל הרוחות הדבר הארוך והמוזר הזה שכתבת שם ? :s05:אה, אתה יוצר את כל ה-form דרך JS בהנחה שהדף לא מכיל כלום מראש...
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מחבר תודה רבה לכולם.עזרתם לי מאוד.עשיתי זאת בעזרת :delete.pl?num=89000;type=ghjgjgjתודה רבה.
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים השרת צריך לדעת לפצל את מה שיש שמחרוזת הזו.אם נגיד נכנסתי לדך הזה:a.asp?a=1&b=2(ועכשיו גם אם נכנסתי לזה:a.asp?a=1;b=2)אז השרת יוצר אוסף querystring, כך ש:Request.querystring("a")=1Request.querystring("b")=2לא ידעתי שזה עובד גם עם ;.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.