עבור לתוכן

שאלה לגבי לימודי המחשבים בתיכון :S

Featured Replies

פורסם

שלום.

אצלנו בתיכון, ניתן להתחיל את לימודי המחשבים כבר בכיתה י', ואז לסיים בסוף י"א , או להתחיל בי"א ולסיים בסוף י"ב.

אני בכיתה י', אבל אני מתלבט אם להתחיל השנה או בשנה הבאה מכיוון שחומר הלימוד שונה.

אלו שמתחילים מכיתה י' , לומדים פסקל. אלו שמתחילים בי"א , לומדים java. אם אני לא טועה, מי שמתחיל בי' לא לומד java בי"א.

איזה מהשפות עדיפות (גם מהבחינה של הצבא, ממר"ם)?

תודה מראש לעונים :]\,

אמיר.

פורסם

תלמד את הכל.

פורסם

תלמד ב-י

ואז יהיה לך יותר זמן ב-יא

פורסם
  • מחבר

UnsignedInteger - אין לי אפשרות ללמוד את הכל במסנג'רת התיכון. רק שתי האפשרויות האלו.

la_pumik - להפך, יהיה לי יותר עומס בי"א אם אני מתחיל בי'. אבל בי"ב יהיה לי יותר זמן :].

נו, אז יש תשובה? :S

אמיר.

פורסם

בעיקרון הכי טוב ללמוד מבין שתי השפות java אישית אני למדתי פסקל וזה בזבוז מוחלט של זמן

אבל תשמע אני התחלתי בי' וזה היה באמת כיף שתהיה לי את האופציה לבחור לסיים ביא' כי אני המשכתי לפרויקט ביב' אבל אנשים שסיימו ביא' באמת שיחקו אותה בשנה ההיא.

בחירה שלך בעיקרון מה אתה מעדיף חופש בסוף לשחרר קצת לחצים או ללמוד ברצינות כי פסקל זה ממש לא חומר רציני

פורסם

צודק הבחור

זה גם מה שאני התכוונתי

עדיף שכיתה יב תיהיה פנויה, וזה עוזר לבגרויות הגדולות.

פורסם

צודק הבחור

זה גם מה שאני התכוונתי

עדיף שכיתה יב תיהיה פנויה, וזה עוזר לבגרויות הגדולות.

נראה לך שאחד מהבחורים שדיברתי עליהם ניצל את זה לבגרויות? הם כולם ישנו, סאמק. ואני עבדתי על הפרויקט לעזאזל, אבל לפחות הוצאתי בו 100 סופי בכל מקרה לא תפסיד שום דבר אם לא תלמד פסקל סמוך עלי ברגע שאתה לומד שפות אחרות.

פורסם
  • מחבר

השיקול שלי הוא מבחינה של היחידת מחשבים בצבא - מה הדרישות?

ואם אני מתחיל בי', אני לא אלמד ג'אווה. רק פסקל ותכנות אינטרנט אני חושב :\.

חוץ מזה , המורה אמר שהפסקל זה בסיס ושאם יודעים פסקל יותר קל ללמוד שפות אחרות - זה נכון? :S

עדיף ללמוד ג'אווה אז? :S

אמיר.

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע שאתה צריך לבחור אפשרות אחת מבין ה- 2. אתה צריך לבחור את שתיהן. תבדוק שוב.

פורסם

השיקול שלי הוא מבחינה של היחידת מחשבים בצבא - מה הדרישות?

ואם אני מתחיל בי', אני לא אלמד ג'אווה. רק פסקל ותכנות אינטרנט אני חושב :\.

חוץ מזה , המורה אמר שהפסקל זה בסיס ושאם יודעים פסקל יותר קל ללמוד שפות אחרות - זה נכון? :S

עדיף ללמוד ג'אווה אז? :S

בסיס לחרא סמוך עלי פסקל היא חרא של תוכנה מבחינת תכנות רציני תתחיל ללמוד ג'אווה גם לנו אמרו כל פעם שפסקל זה הבסיס. הבעיה היא שזה בזבוז זמן כי ככל שתלמד שפות תכנות אתה תראה שכולם כמעט מתבססות על אותו רעיון. הדבר היחידי שהוא הבסיס לפי דעתי זה איך לכתוב אלגוריתם זה בסיס השאר זה פשוט תכנות ואיך לכתוב שורות קוד-זהו, אומרים שפסקל זה בסיס כי זה פשוט בדיחה הרעיון של לימוד פסקל הוא בעצם להתחיל לפתח חשיבה תכנותית ואת זה אתה יכול לפתח עם כל שפת תכנות.

אהההה וד"א לגבי תכנות בצבא בטוח לא משתמשים בפסקל עם זה מה שאתה שואל משתמשים ב-C ונראה לי גם בג'אווה(לא בטוח) אבל תלוי לאן אתה הולך מה שאני כן בטוח בו פסקל זו שפת תכנות שהולכת וגוססת אני הייתי המחזור האחרון בבית הספר שלי שלמד פסקל מעכשיו מלמדים שם C.

פורסם

דבר ראשון יותר טוב ג'אווה פס-קל זה בדיחה התוכנה מתה ממזמן

ובקשר לצבא אל תידאג לרוב אם הם צריכים משהוא הם מלמדים ועושים קורסים

פורסם
  • מחבר

טוב , עזבתי את הפסקל ואני אלמד ג'אווה בשנה הבאה.

UnsignedInteger - אצלנו צריך לבחור אחת מבין השתיים :\.

פורסם

בחירה טוב :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

באמת בחירה טובה

פורסם

שלום.

אצלנו בתיכון, ניתן להתחיל את לימודי המחשבים כבר בכיתה י', ואז לסיים בסוף י"א , או להתחיל בי"א ולסיים בסוף י"ב.

אני בכיתה י', אבל אני מתלבט אם להתחיל השנה או בשנה הבאה מכיוון שחומר הלימוד שונה.

אלו שמתחילים מכיתה י' , לומדים פסקל. אלו שמתחילים בי"א , לומדים java. אם אני לא טועה, מי שמתחיל בי' לא לומד java בי"א.

איזה מהשפות עדיפות (גם מהבחינה של הצבא, ממר"ם)?

מה זה ? שאלה מהפסיכומטרי ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים