פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים אין לי מושג אם זה הגיוני או לא, שיהיה ICS ממחשב לעצמואבל בכל מקרה, בלשונית "מתקדם" של מאפייני ה local area connection מסומן "לשתף את החיבור למחשבים אחרים" או משהו דומה ? (לא זוכר בדיוק את הניסוח העברי של זה)
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים מחבר בלשונית "מתקדם" של מאפייני ה local area connection מופיע לי רק הגדרות חומת אש של Windows
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים כשאתה נותן קליק ימני על ה LAC, יש שם אפשרות של "הסר מגשר רשת" ? (אם יש, השתמש בה)
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים טוב, אין לי שמץ של מושג מאיפה זה צץ לך החייגן הזהקטונתי, אולי מישהו אחר יידע לעזור ...אולי הראוטר שלך חושב שהוא מחשב ומשתף חייגן כמו ב ICSאולי זה סתם איזה באג, או "V" שמסומן במקום שאני לא מכיר.....אזלו לי הרעיונות.
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים מחבר עכשיו שמתי לב שWindows Media Player לא מזהה את החיבור לאינטרנטאני מחובר לאינטרנט והוא רושם לי שאני לא מחובר
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים תכנס להגדרות של האלקטל - יש שם אפשרות להחזיר את הגדרות ברירת המחדל(לא זוכר איפה בדיוק)האלקטל יחזור להיות מודם ואז תפעל לפי התראד הזהhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=175397.0
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים חברים..לא להלחץ..זה בסה"כ ממשק ה-upnp באקס פי,שמופיע כאשר אופצית ה-upnp בנתב פעילה ותוכנה מסוימת עושה בזה שימוש.דרך האופציה הזאת,אתה יכול להפנות פורטים בצורה הכי קלה לתוכנות וגם לתת לתוכנות ברשת שלך "לשוחח" ישירות עם הנתב שיפתח עבורם את הפורטים.לדעתי,כאשר אופציה הזאת עובדת,היא מבטלת את האפקטיביות של ה-nat בנתב,לכן יש לבטל אותה--למה להפעיל ישום אשר מהווה פריצה בהגנה על הרשת שלך.כאשר תבטל בנתב את פונקציות ה-upnp,האייקון הזה אמור להעלם.
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים מחבר ביטלתי את הupnp והאיקון נעלם.אבל התוכנות Windows Media Player וeMailaya עדיין לא מזהים את החיבור לאינטרנט.תודה
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים 1-האם לאחר שהמודם הזה הוסב לתצורת נתב,יש לך גלישה תקינה בשני המחשבים?2-אם הבעיה רק בתוכנות האלה,תבדוק שלא מוגדר להם לגשת לעידכונים דרך שרתי פרוקסי.באיזה גרסה של מדיה פלייר מדובר?
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים מחבר 1. יש לי מחשב אחד2. התוכנות לא מוגדרות לגשת לפרוקסייש לי מדיה פלייר 10
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.