פורסם 2008 בינואר 3017 שנים אני לעומת זאת, לקחתי מחשב קטן, שמתי מעבד חלשלוש, קצת זיכרון כרטיס מסך 8400 פסיבי וכונן קשיח ענק ואני גם יכול לגלוש וגם לראות HD, את זה נכון להיום, שום מחשב של אפל לא מסוגל לעשות [באותו מחיר], גם לא מבחינת תמורה וגם לא מבחינת התוצאה [ואם אתה תגיד לי שהאפל TV יכול לנגן HD כי הנה - אפשר להשכיר סרטים כאלה אז, לא, האיכות שלהם בכלל לא מדגדגת את האיכות האמיתית שצריכה להיות לHD (אחרת הם בקושי היו זזים)]
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים הבעיה של המיני זה באמת שהכרטיס מסך הוא OB ולא מהדגמים החזקים של הOB אבל לך תדע מה יקרה בעתיד אולי ישנו את המפרט יכניסו איזה HD2400\8400 וישנו את הארד דיסק לSSD אם מספיק מקום ויהיה לך מחשב מולטימדיה מצוין אם תרצה תתקין עליו WIN
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים כן, במיוחד לאתרים לא תומכי firefox ו/או safari... (מזל שיש parallels) לפי הידוע לי לא יעבוד על G4 ....צריך תמיכה ורטוליזציה ... ...
פורסם 2008 בינואר 3117 שנים מחבר אתה מתכוון מק מיני ותסתכל במפרט מחשב שלי ותבין למה הוא דיבר על G4.מה שכן כבר המון זמן לא באמת הצטערתי על זה שאין לי IE גם על ה PC שלי הייתי מסרב להכנס לאתרים שלא תומכים ב FF. (ברור שיש לפעמים דברים שבאמת חייבים אבל זה מאוד נדיר ובשביל זה יש מקבוק עם פרללס.)
פורסם 2008 בינואר 3117 שנים הרבה תלוי מה אתה עושה אם המחשב לדוגמה לא הייתי מתנגד למיני רק לגלישה רגילה זאת אחת הסיבות שמעצבן לגלוש על המק. לגלוש לאתרים ישראלים זה פשוט סיוט במק.
פורסם 2008 בינואר 3117 שנים מחבר תעשה לי טובה, אחוז האתרים שלא עובדים עם פיירפוקס כל הזמן בירידה ולקרוא לזה סיוט זה הגזמה פרועה במקרה הטוב.
פורסם 2008 בינואר 3117 שנים תעשה לי טובה, אחוז האתרים שלא עובדים עם פיירפוקס כל הזמן בירידה ולקרוא לזה סיוט זה הגזמה פרועה במקרה הטוב.לשלוח מייל דחוף ללקוח שמגיע ללא קובץ מצורף, זה לא סיוט?
פורסם 2008 בינואר 3117 שנים מחבר לי זה בחיים לא קרה אבל אני לא אתווכח איתך על זה, אתה אמרת "לגלוש לאתרים ישראלים זה פשוט סיוט במק." וזה פשוט לא נכון.
פורסם 2008 בינואר 3117 שנים היום מחשב לא מחזיק מעמד בשוק תוך שנה אפילו חצי שנה הוא נוסק אין טעם להשקיע יותר מ 5 אלפ שקל ולאבד מערך שלו חצי בתוך שנה במיוחד במחשבי מק שמחיר מופרז במיוחד
פורסם 2008 בינואר 3117 שנים היום מחשב לא מחזיק מעמד בשוק תוך שנה אפילו חצי שנה הוא נוסק אין טעם להשקיע יותר מ 5 אלפ שקל ולאבד מערך שלו חצי בתוך שנה במיוחד במחשבי מק שמחיר מופרז במיוחדזה לא נכון ...זה מחלה שנוגעת למחשבים שנועדו למשחקים בלבד וברמה הגבוהה ...זה טעות לחשב שיש דרישות מוגזמות בפלחים אחרים.כגון גלישה\שמעת מוזיקה\סרטים (לא HD)\הורודת\OFFICE\ ואף משחקים עם כרטיס ימסך מתאים ...זה מה שגורמים לך לחשוב היצרנים לאמת לאמיתה זה שיווק אגרסיבי כדי ליצור ביקוש.
פורסם 2008 בפברואר 117 שנים לי זה בחיים לא קרה אבל אני לא אתווכח איתך על זה, אתה אמרת "לגלוש לאתרים ישראלים זה פשוט סיוט במק." וזה פשוט לא נכון.מה זה לא נכון? צריך להוכיח? כנס לאתר כמו וואלה ותראה את הבלגן, כנס לארץ ותראה את כל העברית הפוכה, כנס לוויינט ותנסה להריץ את סרטוני הוידאו שם.וכל האתרים האלו הם רק קצה המזלג.
פורסם 2008 בפברואר 117 שנים אני רוב הזמן גולש בFF וכמאת לא צריך להפעיל את IE TEB וגם באתר כמו אוולה נכון לא כל אתר ואתר פועל מושלם אבל גם אלו שלא פועלים מושלם בדרך כלל פועלים סביר ולמאק גם יש FF
פורסם 2008 בפברואר 117 שנים אני רוב הזמן גולש בFF וכמאת לא צריך להפעיל את IE TEB וגם באתר כמו אוולה נכון לא כל אתר ואתר פועל מושלם אבל גם אלו שלא פועלים מושלם בדרך כלל פועלים סביר ולמאק גם יש FF FF של המק לא מתנהג כמו של PC לצערנו, FF של המק נראה כמו פיתוח לא גמור.עדיף להידבק לספארי וגם קמינו לא רע.הפיתרון של IE TAB מעולה למי שאוהב לגלוש עם FF על PC, למק אין את פיתרון הזה.*קרירין על המק אתה חייב פיתרון של WIN כמו פרללס או ויוז'ן ובוט קמפ.כל מי שאומר לך אחרת מטעה בגדול.
פורסם 2008 בפברואר 117 שנים לא אמרתי שיש IE TEB במאק אמרתי שרוב האתרים לא צריכים את זה אם אתה אומר שהFF למאק לא מפותח כמו בPC זה כבר סיפור אחר לגמרי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.