עבור לתוכן

הוספת מאוררים

Featured Replies

פורסם

שלום ,

אני מעוניין להוסיף שני מאווריר 80 מ"מ למארז שלי , המיקום של המאוורים לא אידיאלי אבל זה שתי המקומות היחידים שאני יכול להוסיף אותם במארז .

קבלו תמונה -> 6865eb0.th.jpg

לי ניראה שזה יכול לפחות לקרר לי את המעבד והצ'יפסט בכמה מעלות כדי שלא יהרסו לי כל כך מהר .

מה אתם חושבים ?

פורסם

המאוור למעלה צריך להוציא אוויר חם עולה למעלה וזה יוציא אותו והמאוור מאחורה יכול להכניס או להוציא

פורסם

כוון את שניהם כך שיוציאו אוויר מהמארז ..

ואם יש לך את האפשרות עשה מוד קטן למארז שלך ותוסיף מאוורר מכניס מקדימה או בדופן ..

פורסם

ואם יש לך את האפשרות עשה מוד קטן למארז שלך ותוסיף מאוורר מכניס מקדימה או בדופן ..

צודק^^^^

פותח התרד כמעט בכול מארז (גם הג'נרים למינהם) יש מקום למאוורר בקידמת המארז...תבדוק תעניין..

ובנוסף למאווררים תסדר חוטים ותנקה אבק...

פורסם
  • מחבר

הספק כוח שלי כבר מוציא לי אוויר מהמארז אז מה הטעם שהמאורר שמתחתיו גם יוציא לי אוויר . ואם הייתי יכול הייתי מזמן שם מאורר מקדימה אבל אין לי מקום למאורר מקדימה , בצד לא בדיוק בא לי להתחיל לנסר את המארז .

פורסם

כי המאוורר של הספק מאוורר את הספק עצמו ,אל תחשיב אותו כמאורר במארז

פורסם
  • מחבר

כי המאוורר של הספק מאוורר את הספק עצמו ,אל תחשיב אותו כמאורר במארז

הספק שלי מכניס אויר מתוך המארז ומוציא אותו דרך המאורר בצש השני של הספק ..

פורסם

עדין .. האפקטיביות של הספק כ"מוציא אוויר מהמארז" שונה מהצבת מאוורר ייעודי להוצאת אוויר. לדעתי תקבל המלצה גורפת לכוון אותו להוצאה.

אם יש לך אפשרות להשיג מקדח כוס תוכל לעשות חור ולהציב מאוורר בדופן המארז בקלות (לא דבר שמצריך ניסיון או מאמץ מיוחד).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים