עבור לתוכן

מסך crt או lcd ?

Featured Replies

פורסם

שלום ,

יש לי מסך של חברת proview בעל 19 אינץ' שמחזיק אצלי כבר כשלוש שנים ובזמן האחרון הוא התחיל לרצד לי , ולכן , החלטתי לקנות מסך חדש למחשב שלי , היעוד שלי זה משחקים , סרטים וגלישה באינטרנט , התקציב הוא בסביבות ה- 2000 +- ואני רוצה מסך 19 אינץ' .

מה יותר טוב לי אם כך , crt או lcd ? עשיתי חיפוש כאן בפורומים ולא מצאתי תשובה חד משמעית מה יותר טוב בשבילי , ולכן הייתי רוצה שתמליצו לי על מסכים טובים בשני הקטגוריות במסגרת התקציב שלי ועלפי היעודים שרשמתי למעלה .

תודה מראש .

פורסם

2000 שקל ברור ש-Lcd...

יש לך היום 1970HR ב-1800 בערך..והוא מעולה..

אז ב-2000 תמצא משהו עדיף

פורסם

מחזק

2000 שקל ברור ש-Lcd...

גם אני חושב ככה. היום כבר מסכי ה LCD בתקציב הזה מסתדרים נהדר עם משחקים.

פורסם
  • מחבר

בסדר החלטתי ללכת על lcd , אפשר אם כך , לקבל עוד המלצות למסכים ?

פורסם

אם היית מדבר איתי לפני 3 שנים הייתי אומר לך CRT, אבל מכיוון שהתחום התפתח כל כך, LCD במחיר הזה, היא הבחירה הנכונה.

המסך שהציעו לך הוא מצויין, אם כי אני ממליץ לך ללכת לראות מסכים למשל בOFFICE DEPOT, ולהתרשם מהסמסונג, הLG או הASUS אם יש להם שם, אחרי שראית, תחליט מה הכי מתאים לך.

פורסם

לא מציע לך לקנות 19" בכלל !!!

זה סתם מקפיץ את המחיר וגם בשביל 19" צריך כ.מ סוס !

אני גם מציע לך CRT משום שהם זולים יותר .

אני במקומך הייתי 17" + כ.מ סוס שזה יוצא ביחד 2000 ולא LCD 19" שזה לבד כבר כמעט 2000...

אתה גם יכול לקחת משו באמצע, 17" LCD 8MS שזה 1200 ש"ח + 7600GT של EVGA ב- 1100 ש"ח. אתה חורג קצת מהתקציב אבל זה מאווד משתלם !

אם ישך כ.מ טוב שמספק אותך אז תקנה רק את ה- LCD 8MS "17 ואת ה-800 הנותרים תחסוך, הרי אין לך כסף מיותר, נכון ?

ד"א לי יש 12MS LCD "17 כי לי יש בעיית מקום אבל הייתי מעדיף CRT וכ.מ יותר טוב...

<<<<<<< סתכל שם על הכ.מ שלי...

פורסם

^^^^

מסך הרבה יותר חשוב מכרטיס-מסך לטווח הארוך

אני ממליץ לפותח הת'רד לא להתפשר על פחות מLCD 19" אם התקציב מאפשר

פורסם

navk2 . מאיפה הבאת את הקישקוש הזה???.

פורסם

עם אין לך בעיית מקום ועדיין יש להשיג CRT טוב הייתי ממליץ ללכת על CRT

לא קיים עדיין LCD באיכות של CRT.

וללכת רק על 19"

פורסם

[

פורסם

לא מציע לך לקנות 19" בכלל !!!

זה סתם מקפיץ את המחיר וגם בשביל 19" צריך כ.מ סוס !

אני גם מציע לך CRT משום שהם זולים יותר .

אני במקומך הייתי 17" + כ.מ סוס שזה יוצא ביחד 2000 ולא LCD 19" שזה לבד כבר כמעט 2000...

אתה גם יכול לקחת משו באמצע, 17" LCD 8MS שזה 1200 ש"ח + 7600GT של EVGA ב- 1100 ש"ח. אתה חורג קצת מהתקציב אבל זה מאווד משתלם !

אם ישך כ.מ טוב שמספק אותך אז תקנה רק את ה- LCD 8MS "17 ואת ה-800 הנותרים תחסוך, הרי אין לך כסף מיותר, נכון ?

ד"א לי יש 12MS LCD "17 כי לי יש בעיית מקום אבל הייתי מעדיף CRT וכ.מ יותר טוב...

<<<<<<< סתכל שם על הכ.מ שלי...

שטויות! מסך 19 עובד באותה רזולוציה כמו 17 כך שזה ממש לא דורש כרטיס מסך חזק יותר.....

פורסם

אבי22, ההקפצה בפורום אסורה. את חוקי הפורום קראת?

פעם הבאה תקבל אזהרה. אחרי 3 תושתק/תורחק מן הפורם.

בכל מקרה, בצעת חיפוש בנושא? הוא דוסקס רבות...

פורסם

כיום ניתן למצוא את ה-VP930 של Viewsonic ב-2300 ש"ח. אם ניתן לחרוג, הייתי הולך עליו בלי לחשוב פעמיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים