פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים ;D ;D כותרת מגזימה, אבל באמת אני רוצה לדעת איזה משחקים עדכניים יכולים לתת לי בנצ'מרק מגזים על המחשב שלי, ה1900XT נחשב כרטיס תותח ואני רוצה להרגיש את הביצועים שלו! אני יודע שיש את : GRAW, OBLIVION, FEAR,COH... אבל תזרקו חופשי... אני ממש רוצה לראות סימלוצית טיסה עצבנית בסגנון ארקייד אבל אני לא מכיר. טנקס
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים אתה צריך לשחק במשחקים הכי כבדים בגרפיקה כיוםוגם תעשה עם התוכנה3DMARKהיא תוכנה שנותנת לך נקודות על הביצועים של המחשב שלך
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים HALF LIFE 2+ ההרחבה, קוואק (לא זוכר איך רושמים),COMPANY OF HEROS .האחרון לא ממש שיחקתי אבל אומרות ליהיות לו דרישות גבוהות מאוד !תחפש ב www.gamespot.com תיבדוק משחקים עם ציונים גבוהים ומשחקים שיצאו כמה שיותר לאחרונה...
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים אגב coh בשלב הרביעי לוקח לו 5-6 דקות עד הוא נטען.....במשחקים אחרים כבדים כמו graw פיר וכאלה אין את הבעיה....מה אפשר לעשות??
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים 5-6 דקות ? רק בשלב הרביעי .. ?זה לא נשמע בעיה .. אולי פשוט איזה משו במשחק
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים התקנתי ועברתי תשלב הרביעי...איזה סאונד מדהים של המטוסים!!!!! משחק מדהים!!!!!!!!!!! והפאצ' עזר...
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים איך שכחתם את דום? המנוע הכי מרשים לרגע זה.אני לא ממליץ על GRAW, המנוע שלו כבד ומקרטע בטירוף (כנ''ל אובליביון).
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים GRAW מקרטע בטירוף רק על עגלות. מחשב טוב והוא ללא ספק ה FPS הכי טוב שנראה היום בשוק.
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים GRAW מקרטע בטירוף רק על עגלות. מחשב טוב והוא ללא ספק ה FPS הכי טוב שנראה היום בשוק.כל קשר בין GRAW לFPS הוא מקרי בהחלט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.