עבור לתוכן

ZALMAN ZM-STG1 Super Thermal Grease משחה טרמית

Featured Replies

פורסם

היי

רציתי לדעת איך המשחה הזו:ZALMAN ZM-STG1 Super Thermal Grease

אני מתכנן OC ואני צריך משחה מעולה האם זה זו?

פורסם

משחה טוב וקלה למריחה....(תעשה חיפוש ברשת תמצא ביקורות..)..

פורסם

שמע אל תבזבז על זה כסף... באמת המשחות האלה זה אחד הבלופים היותר גדולים שהיצרנים מנסים לדחוף לנו זה לא משנה כלום חבל על הכסף שלך

פורסם

הSTG1 נכון להיום היא המשחה הטרמית הטובה ביותר מבחינת הביצועים ונוחיות השימוש שלה.

פורסם
  • מחבר

נוחיות שימוש? מה אתה מתכוון שעדיף להשתמש במברשת שלה ולא לשפוך קצת ואז ליישר אם סכין?

כי הרי זה כמו טיפקס ואתה מורח שורות וזה לא יוצא אחיד...

פורסם

נוחיות שימוש? מה אתה מתכוון שעדיף להשתמש במברשת שלה ולא לשפוך קצת ואז ליישר אם סכין?

כי הרי זה כמו טיפקס ואתה מורח שורות וזה לא יוצא אחיד...

אני בהחלט מתכוון לזה.

וזה יוצא אחיד אל תדאג... אני מדבר מניסיון אישי איתה...

פורסם
  • מחבר

אוקיי אתה נראה לי מנוסה אני באמת ישמע לך תודה גבר :xyxthumbs:

פורסם

צ'מע לא רוצה לבאס, אולי סתם מקרה.

היה לי STG1, ועל הE6600 שלי היה לי טמפ גבוהות יחסית (37 מנוחה ו54 מאמץ)

החלפתי לMX1 (בגלל שאני חשבתי שזה גבוה מידי) והיום יש נמוך ! (32 מנוחה 42 מאמץ)

כולם אומרים שהזלמן יותר נוחה, אבל ייתכן וסתם נפלתי על משחה פגומה או לא יודע מה...

פורסם
  • מחבר

אולי מרחת לא טוב? כי הבנתי שהמריחה חשובה.

תראה קראתי הרבה על המשחה והרבה המליצו עליה ככה שנראה לי שאני יקנה אותה בכל מקרה.

אולי אתה יכול לתת לי טיפים למריחה? איך אתה מרחת,אם סכין או אם המברשת?

פורסם

הSTG1 מומלצת גם בגלל שהיא קלה למריחה

היא מגיעה עם מברשת כזאת, כמו טיפקס...

אני אהבתי אותה, אבל ממה שאני לומד עכשיו, ככל הנראה קיבלתי משחה שעמדה הרבה זמן בשמש או משו, ולא היית תקינה...

אני ממליץ, מאוד נוחה, המון ביקורות טובות, רק תקווה שלא תיפול על מקולקלת כמוני...

פורסם

משחה מקולקלת? עמדה הרבה זמן בשמש?

הא?! :\

קיצר,

אתם מגזימים בחשיבות של החומר הטרמי (ודיי להגיד משחה, זה גריז טרמי), וגם בצורת המריחה.

אין צורך לשפוך ולמרוח עם סכין, אתם לא מכינים פה עוגת חתונה שיצטלמו ויזכרו אותה שנים, כולה חומר טרמי שגם ככה ברגע שההיטסינק\בלוק יוצמד על המעבד המריחה תשתנה לחלוטין.

שימו שכבה דקה, איך שנוח לכם (אני עם חומר טרמי פשוט מסתפק במריחה עם האצבע).

כל חומר טרמי ממותג נורמלי (גם המזרק הפשוט שמגיע עם הסינקים של טרמלרייט) יהיה בסדר, השיפור בביצועים בין אחד לשני הוא בדר"כ משהו כמו 2 מעלות, לא קריטי, ואין שום סיבה להשקיע יותר מידי כסף על זה.

כל הביקורות ברשת וכל ה"ניסיונות" שמניבים הפרשים על 5+ מעלות הפרש בין חומרים מוכרים וטובים, או שהבדיקה לא אמינה, או שלא בדקו מספיק טוב והשינוי היה בטמפ חדר\חיזוק של הסינק וכו...

פורסם

אז איך תסביר את מה שהיה לי ?

עם גריז של זלמן היה 38-40 מנוחה ו54 מאמץ

ועם הMX1 ירד ל32 מנוחה ו43-44 מאמץ ...

הנה דוגמא, שזה כן חשוב וקריטי, אפילו 2 מעלות זה קריטי, בייחוד בעלות של 40 ש"ח !

פורסם

אני לא יכול להסביר כי לא הייתי שם, אני לא יודע מה היו השינויים מבחינת המעבד למעט החומר עצמו.

2 מעלות זה לא קריטי לשום דבר, לא לביצועים, לא לאוברקלוקינג, בטח שלא לאורך חיים, אין שום דבר ש2 מעלות ישפיעו עליו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים