עבור לתוכן

OC לזיכרון. מתי להפסיק?

Featured Replies

פורסם

יש לי זיכרונות 400MHZ (מפרט מלא <<<<<) והגעתי איתו ל420~ איך אני יכל לדעת מתי צריך להפיסק? הרי אני יכל לשים אותו גם על 600MHZ ....

מתי להפסיק?

:nixweiss:

ד"א איך אני שולח את הOC שלי לאתר? (ל-OCDB

פורסם

השאלה שלך לא כל כך ברורה איך בדיוק אתה שם אותם על 600 אם העלאת באס?

בכללי זכרונות כמה שיותר יותר טוב אז תשים על כמה שיותר גבוהה עד שתבחין בבעיות תוריד קצת...

פורסם

תעשה בדיקות של memset וכשתגיע אם זיכרונות value ל600 יהיה עולם טוב יותר

פורסם
  • מחבר

אני יכל להגיעה עם הזיכרונות שלי ל600Mhz??? (יש לי Geil 1Gb512*2 Retail Valuu DDR400)

עכשיו אני נמצא על יחס של 2:1.33, אני יודע שאני יכל לשים את הזיכרונות שלי על 600 אבל אם הם באמת יוכלו לעבוד על 600?

רגע אני רוצה להבין, מה מגביל אותי לשים את הזיכרון שלי לדומה על 800MHZ?

הם ישרפו לי בגלל החום/הם ישרפו לי כי הם פשוט לא מתאימים למהירות גדול..../הציפט' שלהם יהרס.....

בקיצור מה שאתם אומרים לי לעשות זה להוריד - memset ולהתחיל להעלות וכל עוד הmemset לא מזהה שגיאה אז אני יכל להמשיך להעלות מיהורות?

עריכה: מישהו יכל לתת לי קישור להורדה של memset?

פורסם

זה הולך לפי יחסים הצ'פסטים שלך פשוט לא יכולים לעבוד במהירות כזאת וד"א בן כמה אתה? מומלץ לעשות oc מעל גיל 12

פורסם
  • מחבר

אחי אני בן 13 וחצי אבל זה הOC הראשון שלי!

אני פשוט לא מבין!!!! מה מגביל את המיהירות בזיכרונות? אני יודע את המיגבלה הבמעבד אבל בזיכרון לא הבנתי!

פורסם

אחי אני בן 13 וחצי אבל זה הOC הראשון שלי!

אני פשוט לא מבין!!!! מה מגביל את המיהירות בזיכרונות? אני יודע את המיגבלה הבמעבד אבל בזיכרון לא הבנתי!

המגבלה היא שהמחשב שלך יקרוס והזכרונות שלך לא יעמדו בקצב, או שהמעבד יצא מSYNC עם הזכרונות, או שבעים ושניים מליארד וריאציות אפשריות שיגרמו למחשב שלך לא לעבוד באוברקלוק מסויים.

ברגע שהמחשב מפסיק לעבוד --- זה כנראה הגבול, לפחות עם הניסיון שלך זה יהיה הגבול, עם הזמן תצבור ניסיון איך להתגבר על מחסומים, במקרה שלך עדיף ללכת לאט לאט וכשהמחשב לא עולה יותר או לא מגיע לווינדוס להחליט שזה מספיק [במקרה שהמחשב מציג לך מסך שחור על ההתחלה, תנקה את הביוס]

לדעתי הגבול שלך יהיה 425MHZ עד 430MZ, שזה בפני עצמו דיי גבוהה, הייתי ממליץ לעשות את זה על 1:1 עם המעבד, זאת אומרת, יש FSB שזה מהירות הבאס של המעבד, שמהירות הבאס של המעבד תהיה זהה למהירות הזכרונות, זה עוזר להשיג מהירות גבוהה יותר בזמן משחק והפעלת תוכנות וכו', בכללי בקיצור

בהצלחה.

-ג'ו.

פורסם
  • מחבר

אבל אני על באס של 290 (ובמקור הוא 200, אני על מכפלה 9.5*....)

פורסם

חח 13 וחצי..הרג אותי

פורסם

גם את זה לא קשה ליראות.... צריך לעשות הגבלת גיל לפורמים מסויימים

פורסם

^^^

לא להגזים, כן...

לפחות אני עד הנושא הזה חשבתי שהבן אדם בן 20 ככה :lol:

בכל מקרה, לא מבין מה הבעיה בזה שהוא בן 13 וחצי, מה, אסור לו לפתוח נושא או לשאול משהו?

עובדה שאני בן 14 ואף אחד פה לא העיר לי ובדר"כ אני כותב בצורה בוגרת ורהוטה יותר מאנשים בני 20+ בפורום :cool2:

פורסם

זה צורת הדיבור זאת צורת החשיבה... תיקח ילד בן 13 וילדה בת 13 תיראה שהילדה הרבה יותר חכמה ובוגרת וילדים בנני 13 עדין לא ממש חכמים ולא יכולים להיות חכמים

פורסם

חח 13 וחצי..הרג אותי

בעיה שלך שאתה לא יודע שגם ילדים בני 12 וחצי נמצאים פה ויודעים לעשות OC מעולה כמו אני למשל...

פורסם

בעיה שלך שאתה לא יודע שגם ילדים בני 12 וחצי נמצאים פה ויודעים לעשות OC מעולה כמו אני למשל...

חמוד, שמח שאהבת את האווטר שלי אבל רק בגלל שלא ביקשת אישור להשתמש בו, בתור היוצר אני מבקש ממך להוריד אותו.

פעם באה תבקש אישור להשתמש ביצירות שלי [שעבדתי במשך שעות להכין], ואני אקח זאת בחשבון.

-ג'ו.

פורסם
  • מחבר

אנשים אני לא מבין מה אתם רוצים??? אני בד"כ לא מדבר כמו איזה דפוק אבל בגלל שבשתי התגובות שרשמתי לא הבינו אותי אז זה ממש עיצבן אותי!

אבל ג'ו קלט אותי והסביר לי יפה מאוד תודה :xyxthumbs:

............................

זה ממש מעצבן שאתם סתם סמים "תווית" על משתמש רק בגללל הגיל שלו!

link=topic=208928.msg1832617#msg1832617 date=1159974878]

זה צורת הדיבור זאת צורת החשיבה... תיקח ילד בן 13 וילדה בת 13 תיראה שהילדה הרבה יותר חכמה ובוגרת וילדים בנני 13 עדין לא ממש חכמים ולא יכולים להיות חכמים

בגלל זה אני נמצא בכיתת מאוצת? בגלל זה אני זכיתי במקום 8 בכל חולון ב"אולימפידת המטמתיקה", בגלל זה יש לי 18 מדליות בשח-מט מתוכם 7 זהב אחת מיהם היא על מקום 3 בארץ בקרן-קרב, בגלל זה אני יודע HTML, VB,C++........ , בגלל זה אני יודע להרכיב מחשב, בגללל זה קיבלתי הצטינות ברובוטיקה....

אם כבר מדברים על חכמה אז אדם חכם יודע שחכמה זה לא חוכמה! החוכמה של הבנדם היא בהינתיליגנציה שלו! הרי זה לא בעיה לקרוא חומר מויקיפדיה כל היום.... הקטע הוא שיהיה לך אינטילגנציה.

לא קשור שאני הרבה יותר אינטיליגנט וחכם מאחותי שהיא בת 15 ואני לא אומר אתזה סתם! ולא קשור שזה שלקח מקום 1 ב"אולימפידת בטמתיקה" הוא היה בכלל בכיתה ג'!!!

אבל בסדר תמשיכו לשים תוויות על אנשים!

מה קרה? יש לי שגיאות כתיב?! אז מה אני קצת דיסלקט ?! גם אינשטיין היה דיסלקט!......................................

:-X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים