עבור לתוכן

המשחק הנכשל ביותר שתוכלו לראות..........

Featured Replies

פורסם

SNOOTCHY BOOTCHIES!!!

איזה טמבל גם האמריקני שדיבר...כל גיימר נורמלי כבר מכיר את המשחק הזה ובטח גם מת לשחק אותו רק בגלל הפופלריות האדירה שהוא צבר בתור המשחק הגרוע ביותר, אבל זה עדיין פרסומת והיא עובדת!!

יד על הדופק, לא בא לך לכם לבדוק ככה את המשחק בשביל הצחוקים???

ותחשבו על זה.

• תגובות 47
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אוף לא מצאתי שום הורדת דמו

טוב נו עכשיו אני כנראה אקנה את זה, נראה לי שחבר שלי קנה את זה בזמנו מרוב שזה היה משחק גרוע.. אני אברר את זה

משחק גאוני אני אומר לכם

פורסם

איזה גרפיקה :smile1:

לדייב יש גרפיקה יותר טובה מזה

פורסם

חח איזה הגזמה דיב זה ביגלל מימד אחד או 2 חח

זה די דומה לקאונטר סטריק הלא כן ?

פורסם

אני לא מבין למה הלכו כזה קיצוני ???

זה לא כזה משחק גרוע..... הוא גרוע אבל לא "1" ! אני הייתי נותן לו בין 6-5 הרי הגרפיקה שלו לא היית כל כך נוראית ל- 2003 , לא ?

והמשחק שמישהו הביא לפה ניראה דווקא דיי נחמד !

פורסם

^^^

ממתי שופטים משחק רק לפי גרפיקה? יש סיבה טובה מאוד למה המשחק קיבל 4 מתוך 100 בסיכום הביקורות ב-GAMERANKINGS:

http://www.gamerankings.com/htmlpages2/919220.asp

פשוט לא ייאמן שהמשחק המחורבן הזה מכר 20,000 אלף עותקים!

פורסם

שיחקתי במשחק הזה, והוא כל מה שרשום בביקורת ואפילו יותר, זה פשוט עצוב שהמשחק הזה מכר יותר מחלק מהמשחקים ברשימת המשחקים הטובים ביותר שאף אחד לא שיחק של אותה שנה.

פורסם

There are no physics here. You accelerate much too quickly to even be minutely realistic (especially when going in reverse, which lets you go from around 0 to 60mph in about five seconds, continue accelerating infinitely faster, and stop on a dime the second you let up on the keyboard)

:lol:

פורסם

הכי משעשע זה ללחוץ על אחורה ואחד הכיוונים האחרים. רדיוס הסיבוב של המשאית, כמובן, הוא אפס אז אתה מסתובב במהירות הולכת וגדלה עד אינסוף במעגל קטנטן, שלא משתנה כלל בגלל המהירות שלך

פורסם

הכי הצחיק אותי זה כשהמשאית התחילה לעוף ...חחח הם ניסו לשלב מירוצים עם סימולטור טיסה :xyxthumbs:

שאול, חח נראה לי טורקים עשו את המשחק הזה

פורסם

חח המכונית לא עפה, היא פשוט נפלה אל מחוץ למפה, כי ההרים ה"בלתי עברים" לא בדיוק כאלה, כי אין פיסיקה המשאית "מודבקת" לריצפה

פורסם

נראה לי המפתחים פשוט ניסו למכור את המשחק עם הכי הרבה באגים, שיא גינס

פורסם

נראה לי סיפור מוזר העניין עם המכירות ורמת הבאגים שהייתה שם.

אין איזה מישהו שעושה QA לפני ששולחים את המשחק להפצה?

ומי הטמבל ששלח את המשחק להפצה ככה?

זה מין שילוב כזה של תקלות שהתחילו מיצירת המשחק עד למפיץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים