פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים אם אני רוצה להסיר גרסא של kaspersky internet security 6 , ולהתקין גרסא חדשה יותר (יוצא באתר שלהם כל כמה זמן נגיד 6.0.0.300 ואז ... 6.0.0.303 ) כיצד אני מסיר את הגרסא הנוכחית ומתקין החדשה תוך כדי שמירת כל ההגדרות ? נ.ב : אני זוכר שבהסרה ישנה אפשרות להסרה מלאה,או הסרה חלקית... ואם בוחרים הסרה חלקית יש כל מיני V שצריך לסמן\לבטל... מה משם צריך לבטל ומה משם צריך לסמן ? כי....כשלוחצים על הסרה חלקית אז ה'ברירת מחדל' נקרא לזה... לא כל הV מסומנים. או... שזה בעצם בSETTING ואז save setting manager ? מה זה? תודה מראש.
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים דבר ראשון, פונט ברירת המחדל בפורום הוא לא אופציה, הוא חובה. תשנה את הפונט של ההודעה שלך, זה ממש מציק בעין.ואני לא חושב בכלל שאתה צריך להסיר את התוכנה לפני, פשוט תתקין את השדרוג ותדרוס את התוכנה הישנה. לא התנסיתי ספציפית עם KASPERSKY, אבל כל תוכנה אחרת יודעת לעשות את זה כשאתה מעדכן אותה.
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים ^^ לגבי הפונט - צודק.לגבי ההתקנה, אתה טועה.אי אפשר "לשדרג" את המוצרים של קספרסקי, אלא חייבים להסיר לפני שמתקינים.בהסרה עצמה יש אפשרות לשמור את ההגדרות הקודמות - וכך מומלץ לך לעשות.
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים כמו שאמרו יש אפשרות למחיקה חלקיתאבל עם אתה לא רוצה ..אז ככה אתה שומר את ההגדרות:Settings ->setting manger --> saveתשמור את ה-cfg איפה שאתה רוצהואחרי שתתקין תעשה לו load
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים מחבר דבר ראשון, פונט ברירת המחדל בפורום הוא לא אופציה, הוא חובה. תשנה את הפונט של ההודעה שלך, זה ממש מציק בעין.ואני לא חושב בכלל שאתה צריך להסיר את התוכנה לפני, פשוט תתקין את השדרוג ותדרוס את התוכנה הישנה. לא התנסיתי ספציפית עם KASPERSKY, אבל כל תוכנה אחרת יודעת לעשות את זה כשאתה מעדכן אותה.אין אפשרות להתקין על הגרסא הקיימת.^^ לגבי הפונט - צודק.לגבי ההתקנה, אתה טועה.אי אפשר "לשדרג" את המוצרים של קספרסקי, אלא חייבים להסיר לפני שמתקינים.בהסרה עצמה יש אפשרות לשמור את ההגדרות הקודמות - וכך מומלץ לך לעשות.לגבי לשמור את ההגדרות ,בדיוק את זה אני רוצה לברר....בהסרה חלקית,יש כל מיני V ...מה משם לסמן ? ומה לבטל ?כמו שאמרו יש אפשרות למחיקה חלקיתאבל עם אתה לא רוצה ..אז ככה אתה שומר את ההגדרות:Settings ->setting manger --> saveתשמור את ה-cfg איפה שאתה רוצהואחרי שתתקין תעשה לו loadוזה שומר את כל ההגדרות לגבי סריקות,עדכונים,הגדרות שונות של הפירוול וכו'...?
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים לגבי לשמור את ההגדרות ,בדיוק את זה אני רוצה לברר....בהסרה חלקית,יש כל מיני V ...מה משם לסמן ? ומה לבטל ?אין שם "כל מיני V"...יש שם 2 סוגים של V שקשורים להגדרות התוכנה (שאני לא זוכר אותם בע"פ), אם אני לא טועה תשאיר את שניהם.ובכל מקרה אנגלית בסיסית תספיק לך להבין מה הכוונה באותם משפטים.
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים רצוי רק לציין שאין סיבה לשדרג מגרסאות 300 ל-303 בסוף כי זה שידרוג קטן שגם ככה למי שיש קספרסקי הוא מעודכן לזה...
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים מחבר נכון, אבל אוטוטו יוצרת גרסה 6.0.1.400 שתצריך הסרה והתקנה מחדש.תודה על המידע,איך אתה יודע?היכן ניתן למצוא מידע על גרסאות שעתידיות לצאת ?
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים הפורום הרשמי:http://forum.kaspersky.comאו ליתר דיוק פורום ה-betahttp://forum.kaspersky.com/index.php?s=6bf2b2a6a23db9b84e316cf0a3f54068&showforum=16
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.