עבור לתוכן

מרובעי ליבה

Featured Replies

פורסם

חודש הבא אמורים לצאת מרובעי ליבה . האם יש תאריך מדויק ? ומה יהיה מחירם של המעבדים אז ? לינקים יתקבלו בשימחה .

• תגובות 34
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אנשים

תעשו

search.gif

[איזה אפקטים יש לי!]

פורסם

אכן...חיפוש זה משהו יעיל מאוד....

אם כבר הגבתי אני רק אגיד שלא ידוע לי שהם יוצאים חודש הבא..אני ידעתי על אמצע 2007..אבל זה לא הנושא...

המחיר יהיה בשמיים...ממש לא משהו שתוכל להרשות לעצמך....התאימות תהיה עוד בעיתית ..

בקיצור..יעברו כנראה שנתיים שלוש עד שזה יהיה זמין לשכבות הנמוכות יחסית של האוכ' במחר סביר

פורסם
  • מחבר

נכתב ביום בעיתון ידיעות שזה יצא בנובמבר

פורסם

טוב...בסדר...אמרתי..לא נתווכח לגבי התאריך...

אם בכלל תוכל להשיג את זה זה יעלה בטח הרבה יותר מ1000$..

וכמו שאמרתי בטח יהיו בעיות תאימות...ועד שיצאו לוחוץ מתאימים וכו' וכו'...לא בשנה הקרובה לפחות

פורסם

חודש הבא אמורים לצאת מרובעי ליבה . האם יש תאריך מדויק ? ומה יהיה מחירם של המעבדים אז ? לינקים יתקבלו בשימחה .

13/11 יצא ה qx6700 - גירסאת ה xe קאנספילד סטפינג 7 - ה rev הסופי עם מכפלה פתוחה רשמית לחנויות, המעבד אמור לעלות 1000$.

בתחילת 2007 אמורים לצאת שאר הגדמים.

פורסם

13/11 יצא ה qx6700 - גירסאת ה xe קאנספילד סטפינג 7 - ה rev הסופי עם מכפלה פתוחה רשמית לחנויות, המעבד אמור לעלות 1000$.

בתחילת 2007 אמורים לצאת שאר הגדמים.

Stepping 7 יכול לסגור קרוב מאוד ל4GHz עם קירור סטוק.

פורסם

עם שני הדגמים הראשונים אין מה לצפות למחיר מתחת ל-600$ בארה"ב ל-1000 יחידות

ז"א מחיר לצרכן בישראל שקרוב ל-650$ אם לא 700$

פורסם

הנה סקירה שביצאו על ה Core 2 Extreme QX6700 Quad-Core Kentsfield

לכתבה

למרות שאין שם יותר מידי ניתונים נראה שיש לו פוטנציאל. בכל מקרה שהוא יצא בנומבר יש מצב שסוף סוף המחירים של ה X6800 ירדו.

אין שם אומנם אידקציה לאיך הוא יתפקד במשחקים אבל הם אמרו שהם יבחנו את זה בשלב הבא. כמו כן נראה שהמעבד הזה הוא סוס עובודה לא קטן נותר רק לקוות שהוא מספק את הסחורה במשחקים..

פורסם

לכתבה

למרות שאין שם יותר מידי ניתונים נראה שיש לו פוטנציאל. בכל מקרה שהוא יצא בנומבר יש מצב שסוף סוף המחירים של ה X6800 ירדו.

אין שם אומנם אידקציה לאיך הוא יתפקד במשחקים אבל הם אמרו שהם יבחנו את זה בשלב הבא. כמו כן נראה שהמעבד הזה הוא סוס עובודה לא קטן נותר רק לקוות שהוא מספק את הסחורה במשחקים..

מעבדים זולים בהרבה ממנו מספקים את הסחורה במשחקים.

פורסם

יקר ולא למישתמש הביתי

פורסם

לכתבה

הוא מחליף את ה-X6800 ולא יהיה במקביל אליו

פורסם

מחירים יקרים מאוד כמו שאמרו

בינתיים אפשר להסתדר טוב מאוד עם ה-E6700

וייקח זמן עד שהמחירים ירדו

פורסם

מעבדים זולים בהרבה ממנו מספקים את הסחורה במשחקים.

מה הקשר??? השאלה איך הוא יתפקד במשחקים והאם השיפור יהיה באמת משמעותי.

ברור שגם ה E6300 מתפקד מצויין במחשקים ועם OC עוד יותר טוב... אבל מדובר פה על ה 4 ליבות וכמו שנראה בישומים הוא הרבה יותר טוב מה X6800 שהוא המעבד בכי חזק כיום. עכשיו רק נותר לראות איך הוא מתפקד במשחקים. ולגבי המחיר גם אני הבנתי שהוא הולך לעלות בסביבות ה 1K השאלה היא אם מחיר ה X6800 ירד. ואם לא וה Kentsfield יתר ביצועים הרבה יותר טובים ממנו במשחקים אז אין טעם לקנות יותר את ה X6800 מכיוון שההבדל בינהם הוא פחור מ60 $.

פורסם

מה הקשר??? השאלה איך הוא יתפקד במשחקים והאם השיפור יהיה באמת משמעותי.

ברור שגם ה E6300 מתפקד מצויין במחשקים ועם OC עוד יותר טוב... אבל מדובר פה על ה 4 ליבות וכמו שנראה בישומים הוא הרבה יותר טוב מה X6800 שהוא המעבד בכי חזק כיום. עכשיו רק נותר לראות איך הוא מתפקד במשחקים. ולגבי המחיר גם אני הבנתי שהוא הולך לעלות בסביבות ה 1K השאלה היא אם מחיר ה X6800 ירד. ואם לא וה Kentsfield יתר ביצועים הרבה יותר טובים ממנו במשחקים אז אין טעם לקנות יותר את ה X6800 מכיוון שההבדל בינהם הוא פחור מ60 $.

דבר ראשון הIntel Core 2 Extreme X6800 רחוק מלהיות המעבד החזק ביותר כיום.

דבר שני, מעבד מתקדם כמו Kentsfield בנוי לאפליקציות מורכבות יותר ממשחקים קיימים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים