פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים מה אפשר לעשות עם HTPC טוב? מה הם כל השימושים, חוץ מצפיה של סרטים במחשב.. אני מאוד נוב בנושא הזהאני אודה לכם על העזרהחשבתי על לקנות אחד שיהיה בסלון, אני לא יודע מה הטווח של HTPC טוב ומה צריך להיות ב HTPC טוב?אני מחפש HTPC במחיר מינימלי שיענה על כל זה, ולא צריך שיעלה גם משחקים בנוסף.
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים מחבר אין לי שמץ עדיין.. בשביל זה אני צריך את העזרה שלכם.. מה אפשר לעשות עם HTPC טוב? להקליט, לראות סרטים בטלוויזיה, להוציא 5.1 לרסיבר, מה לגבי התמונה? איך הוא מוציא HDMI?איזה עוד שימושים אפשר לעשות איתו?ועל מה צריך להסתכל כשקונים HTPC טוב?
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים מחבר כן נכנסתי לשם ראיתי מחירים, חשבתי אולי משהו לכיוון של בין 3.5K~4.5K.. אלא אם כן אפשר להשיג משהו ביותר זולאני לא מחפש לשחק משחקים וכאלה, אני רק מחפש HTPC שיעשה את שלו..בגלל זה רציתי לדעת מה הם כל יתרונותיו של המכשיר אולי שווה להשקיע עוד טיפה בשביל דברים שאני לא מכיר..
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים אני לא חושב שאתה צריך יותר מזה, כמובן שאפשר לשנות למארז לטעמך.http://hwzone.co.il/specslist/view/68/ותוסיף את התקציב לכותרת
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים לפני שאתה קונה מארז אתה צריך לבדוק שהוא htpc הם יותר קטנים וקומקפטים ממארזים רגיליםומן הסתם גם יותר יקרים בסביבות 600 ומעלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.