פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים שלום לכולם החלטתי לחזור למשחק ועכשיו אני בבעיה יש לי את המשחק מוקרי לחלוטין הגירסא האמריקאית....אני בא להתקין ואחד הדיסקים לא פועל אני לא יכול להתקין את המשחק ראית אצל חבר שהוריד את הגירסת ניסיון שזה הוריד לו את כל הקבצים האם ניתן להוריד את הטריאל ורסיון ולהכניס את האקונט שלי? וגם גם יש בעיה הגירסא הניסיונית היא אירופאית ואילו שלי אמריקאית אז אני לא יודע אם זה יפעל בבקשה עזרה
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים תשיג גרסאת ניסיון אמריקאית למה שלא תתנדב להשיג לו גם את את הלינק לגירסת ניסיון אמריקאית?
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים מחבר אני מחפש כבר שעתיים רצופות את המשחק... אני לא מוצא...זה בכללל יפעל לי האקונט שהיה לי במשחק המלא בגירסא הניסיונית?
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים aero אתה תמיד יכול לנסות להשיג ממישהו את הההתקנה האירופאית וללכת לקובץ של השרתים ולשנות לאמריקהאושאם זכור לי נכון, אתר הורדות ומשחקים בשם boomtown עדיין מחזיקים את הבטא הישנה מפעם
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים מחבר כן שמעתי שאפשר לשנות....הבעיה שניסיתי להוריד את הגירסת ניסיון מאירופה הוא לא נותן לי....הוא תמיד רושם לי שקוד האבטחה שגוי!
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים אפשר לשאול למה אתה מתחבר לשרתים של ארה"ב. יהיו לך פינגים יותר טובים לשרתים של אירופה. אני מקווה מאוד שלא קנית את המשחק בחו"ל כי "זה יותר זול"
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים תראה מה תעשהאולי זה יעבודhttp://download.boomtown.net/en_uk/articles/art.view.php?id=7050שם תלחץ על ההורדהואז תלחץ על הלינק בצעד מספר 2 שם ועוד פעם תלחץ על ההורדה זה בשביל החלק השני של ההורדהואז תלחץ על מספר 3 כדי להוריד את הקבצים החסריםואז תשים את כל מה שהורדת באותה תיקיה ותפעיל את הinstallואז לפני שאתה מפעיל את המשחק כדי שלא תוריד בטעות את הפאץ' האירופאי תשנה את הקובץ WTF של השרתיםמקווה שזה יעבוד לךעריכה: chavigאולי בגלל שהוא מעדיף לשחק עם אמריקאים, בסרברים האירופאים יש אנשים שיותר גרועים מהישראלי הממוצעאבל נכון, יש פינגים וצריך גישה לחו"ל
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים מחבר קודם כלל תודה רבה על העזרה.... הורדתי את המשחק מאיזה טורנט שמצאת בגוגל ואז אני יסדר את המשחק דרך הריפייק עם כל האפדייטים הנחוצים אני מקווה שיהיה בסדר מממ חבאר שלי יש לו דמויות בשרתים באמריקה ואני מעדיף לשחק איתו וגם לי יש דמות אחת שם עם לבל 52 אז לא כזה מפריע לי האמת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.