עבור לתוכן

המלצה לכרטיס מסך זול בעל component tv-out (לא RGB)

Featured Replies

פורסם

לאו דווקא למשחקים (חשוב לי רק שיוציא אות איכותי לטלויזיה), עד 400 שח

קיים דבר כזה?

פורסם

אין כרטיס עם יציאת component ממשית עד כמה שידוע לי. ישנם כרטיסים שבאים עם ממיר מהSVIDEO לcomponent או שאפשר לקנות אחד כזה.

פורסם

חלק הכרטיסים מהדור האחרון שעולים מעל 1000-2000~ מגיעים עם יציאת MiniDin שמסוגלת להוציא Composite/SVIDEO/Component

בעזרת כבל נכון.

זו אינה המרה מ SVideo ל Component, פשוט כדי לחסוך במקום על הכרטיס מסך ישנו כבל שממיר מ Minidin לשלושה בננות שמתאימות ל

Component כמו בתמונה המצורפת.

ati_component_cable.jpg

בכל מקרה אפילו 400 ש"ח לא יספיקו לך כדי לקנות Transcoder שימיר VGA ל Component.

פורסם

קנה כל כרטיס מסך שמוציא אות s-video ותוסיף לו ב-15 ש"ח ממיר ל-componnent...

רק יש כמה דברים שצריך לדעת... לא יהיה לך קול לכן תצטרך להוציא אותו מהכרטיס קול שלך בנפרד!

ומשהו שקרה לי זה שעשיתי את ההמרה והיא לא יצאה טוב, האיכות הייתה גרועה פשוט... כאשר חיברתי ל-RCA רגיל אז האיכות הייתה מעולה, לא יודע אם זו הייתה רק יציאת ה-component של הטלויזיה או אולי כל הרעיון לא עובד... אבל חשבתי שרצוי לציין שלא תתבאס אחר כך (כמוני).

פורסם

SVideo/Composite לא מומרים בקלות ל Component. ניתן לבצע את ההמרה אם כבל אבל אז האיכות על הפנים.

מה שכן אפשר להמיר זה VGA ל Component בעזרת מכשיר שנקרא Transcoder.

אלו עולים לפחות 500 ש"ח לדגמים שימירו RGB ל Component והרבה יותר לדגמים שממירים VGA ל Component,

פורסם
  • מחבר

בעיקרון התכוונתי למשהו כמו מה ש-Bagheera הראה.

אני יודע שפעם זה היה יותר נפוץ , לפני שה-DVI נכנס חזק.

לא קיים כרטיס למטרת חיבור ל-TV בלבד , בעל יכולות תלת מימד בסיסיות ביותר , אשר מכיל את היציאה הזאת?

זה לא אמור להיות כרטיס יקר, ומוזר לי שכבר לא מוכרים כאלה....

זאת נראית לי קונספירציה עם יצרני הטלויזיות, משאירים את יציאת הTVOUT הכי פשוטה שיש , כדי שתמהר לקנות LCD ולהשתמש ב- DVI/HDMI גם אם יש לך CRT איכותית..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים