עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מישהו יודע מה זה VIIV ?

Featured Replies

פורסם

הקדמה : אני לא יודע אם הת'ראד הזה שייך לפורום מעבדים ולוחות אם או לפורום קולנוע ביתי שהבנתי שאולי הטכנולוגיה שייכת לשם , המודר הראשון שעובר פה שישפוט בעצמו .

שמעתי את השם דיי הרבה , אבל עוד אין לי מושג מה זה אומר , הדבר היחיד שאני כן יודע זה שמדובר בטכנולוגיה בלוחות אם של INTEL , שגם לוחות אם של חברות אחרות משתמשים בה, יש למישהו משהו להוסיף ?

פורסם
  • מחבר

קראתי , כלומר , מדובר בטכנולוגיה ששימושית כמו שאמרתי לשוק הHTPC , ועושה תהליך הצגת המדיה יותר פשוט ומהיר או שיש שם משהו שפספסתי?

פורסם

זה לא טכנולוגיה אלא מילת שיווק נטו

ViiV אמורה לעשות ל-HTPC מה שסנטרינו עשתה ללפטופים

פורסם
  • מחבר

זה לא טכנולוגיה אלא מילת שיווק נטו

ViiV אמורה לעשות ל-HTPC מה שסנטרינו עשתה ללפטופים

הבנתי ... הלכתי רגע לקרוא את המאמר של מור שובל על סיכום תולדות... אה שניה , אם אני זוכר נכון , היה כתוב שם שCENTRINO גרם לניידים להיות ניידים באמת , כלומר פחות צריכת מתח , יותר זמן סוללה , יחס יותר טוב בין צריכת מתח לכוח עיבוד וכו' , כלומר , VIIV גורם גם למחשבים שמיועדים לקולנוע בייתי להיות שקטים יותר , קטנים יותר , פחות מורגשים בסלון , זולים יותר (או שלא , זאת הריי INTEL ...) , ובאופן כללי מחשבי HTPC "אמיתיים" ?

פורסם

לא

זה סתם אוסף של תקנים תחת שם אחד

ז"א שאם יש לוגו של Centrino על הלפטופ אתה יודע שמדובר ב-Celeron M / Pentium M / Core / Core 2 עם רכיב WiFi וכו'

על אותו בסיס ה-ViiV, אוסף של תקנים תחת שם אחד

פורסם
  • מחבר

ואיזה תקנים הוא מכיל ? כלומר , כמו שהסנטרינו הזכור לטוב מכיל כמה , גם הגג שנקרא הפעם VIIV מכיל כמה , רק שבמקום ניידות מלאה, הוא יספק חוויית קולנוע מהסרטים ?? ( :lol: אני מת על אוצר המילים שלי...) , או שזה סתם קשקוש שהם המציאו עוד לפניי הCORE 2 בשביל להראות שהם כן מנסים באמת להילחם בAMD ?

פורסם

עד כמה שזכור לי הוא מאוד דומה לסנטרינו רק שמיועד למחשבי HTPC

כלומר מעבד אינטל Core / Core 2 ויכולות WiFi (נדמה לי שהתקן המינימלי אצלו זה 802.11G)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.