עבור לתוכן

מישהו יודע מה זה VIIV ?

Featured Replies

פורסם

הקדמה : אני לא יודע אם הת'ראד הזה שייך לפורום מעבדים ולוחות אם או לפורום קולנוע ביתי שהבנתי שאולי הטכנולוגיה שייכת לשם , המודר הראשון שעובר פה שישפוט בעצמו .

שמעתי את השם דיי הרבה , אבל עוד אין לי מושג מה זה אומר , הדבר היחיד שאני כן יודע זה שמדובר בטכנולוגיה בלוחות אם של INTEL , שגם לוחות אם של חברות אחרות משתמשים בה, יש למישהו משהו להוסיף ?

פורסם
  • מחבר

קראתי , כלומר , מדובר בטכנולוגיה ששימושית כמו שאמרתי לשוק הHTPC , ועושה תהליך הצגת המדיה יותר פשוט ומהיר או שיש שם משהו שפספסתי?

פורסם

זה לא טכנולוגיה אלא מילת שיווק נטו

ViiV אמורה לעשות ל-HTPC מה שסנטרינו עשתה ללפטופים

פורסם
  • מחבר

זה לא טכנולוגיה אלא מילת שיווק נטו

ViiV אמורה לעשות ל-HTPC מה שסנטרינו עשתה ללפטופים

הבנתי ... הלכתי רגע לקרוא את המאמר של מור שובל על סיכום תולדות... אה שניה , אם אני זוכר נכון , היה כתוב שם שCENTRINO גרם לניידים להיות ניידים באמת , כלומר פחות צריכת מתח , יותר זמן סוללה , יחס יותר טוב בין צריכת מתח לכוח עיבוד וכו' , כלומר , VIIV גורם גם למחשבים שמיועדים לקולנוע בייתי להיות שקטים יותר , קטנים יותר , פחות מורגשים בסלון , זולים יותר (או שלא , זאת הריי INTEL ...) , ובאופן כללי מחשבי HTPC "אמיתיים" ?

פורסם

לא

זה סתם אוסף של תקנים תחת שם אחד

ז"א שאם יש לוגו של Centrino על הלפטופ אתה יודע שמדובר ב-Celeron M / Pentium M / Core / Core 2 עם רכיב WiFi וכו'

על אותו בסיס ה-ViiV, אוסף של תקנים תחת שם אחד

פורסם
  • מחבר

ואיזה תקנים הוא מכיל ? כלומר , כמו שהסנטרינו הזכור לטוב מכיל כמה , גם הגג שנקרא הפעם VIIV מכיל כמה , רק שבמקום ניידות מלאה, הוא יספק חוויית קולנוע מהסרטים ?? ( :lol: אני מת על אוצר המילים שלי...) , או שזה סתם קשקוש שהם המציאו עוד לפניי הCORE 2 בשביל להראות שהם כן מנסים באמת להילחם בAMD ?

פורסם

עד כמה שזכור לי הוא מאוד דומה לסנטרינו רק שמיועד למחשבי HTPC

כלומר מעבד אינטל Core / Core 2 ויכולות WiFi (נדמה לי שהתקן המינימלי אצלו זה 802.11G)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים