פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים לשנות ל-DDR2-888 אני מניח שאתה יודע (זה גם לא בעיה, תשנה ותראה מתחת לזה איזה תדר נבחר)לשחרר תזמונים אתה צריך ללחוץ Ctrl+F1, ולהיכנס ל-Advanced Chipset Options ומשם ל-DRAM Configuration.את שמות התזמונים יש לפי הסדר בשאלות הנפוצות אתה פשוט צריך לשנות
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים מחבר לשנות ל-DDR2-888 אני מניח שאתה יודע (זה גם לא בעיה, תשנה ותראה מתחת לזה איזה תדר נבחר)לשחרר תזמונים אתה צריך ללחוץ Ctrl+F1, ולהיכנס ל-Advanced Chipset Options ומשם ל-DRAM Configuration.את שמות התזמונים יש לפי הסדר בשאלות הנפוצות אתה פשוט צריך לשנותאין לי מושג כיצד לשנות ל888 ובכלל.צרפתי תמונה אולי תוכל להסביר לי כיצד עושים זאת שלב אחר שלב?תודה מראש[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים תגיע ל-System Memory Multiplierתשנה עם + את הערך עד שמתחתיו יהיה כתוב לך 888
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מחבר תגיע ל-System Memory Multiplier תשנה עם + את הערך עד שמתחתיו יהיה כתוב לך 888 אל תשאל מה היה שניסיתי להגיע ל800 לא 888 רק הרגע החזרתי את המחשב מהמעבדה,הוא פשוט לא נדלק והביוס התבלגן לחלוטין,בקיצור אין אפשרות. בכל אופן תודה על העזרה.
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מחבר הכל עשינו במעבדה של החנות ולא הצלחנו כלום. יש לך רעיונות? אם כן אני מאד אשמחתודה מראש
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים כל מה שאתה שומע מהטכנאים האלה תחשוב בעצמך 3 פעמים אם זה הגיוני כבר נתקלנו בטכנאים "ג'וקרים" פעם אחד אמר לחבר שלי שהצורב דיוידי שלו התקלק בגלל שהמהירות שלו יותר גבוהה מצורב CD רגיל והדיסק קיבל סחרחורת ובגלל זה הוא לא כותב :bash: :bash: :bash:
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מחבר את התזמונים שיניתם ל-5-5-5-15? האמת שאיני יודע אם שינו את התזמונים,ואם כן אין לי מושג לכמה שינו. עשינו זאת במקביל עם המעבדה של היבואן של ג'יגהבייט "מור לוי" והם טוענים שהזכרונות לא מתאימים ללוח הזה[מוזר] וכל רגע ששינינו את המהירות של הזכרון מעל 709hz המחשב לא עלה. אם תוכל להסביר לי כמו "לילד מפגר" צעד צעד כיצד משנים את התזמונים בלוח הספיציפי הזה,אני אהיה מוכן לנסות. ולגבי ההסבר שלך: לשחרר תזמונים אתה צריך ללחוץ Ctrl+F1, ולהיכנס ל-Advanced Chipset Options ומשם ל-DRAM Configuration. היכן ובאיזה שלב בדיוק אני צריך ללחוץ ctrl+f1 ? תודה מראש
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מחבר אתה אמור ללחוץ על Ctrl+F1 אם אני זוכר נכון כשאתה בתפריט הראשילחצתי בתפריט הראשי ושום דבר לא זז,אולי בתת תפריט? אך איזה?תודה מראש
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים מחבר איפה שצולמה התמונה שהבאת מקודםגם זה ניסיתי אך ללא הועיל.אני אומר שעדכון ביוס יפתור את זהאבל אני רק מנחשעשיתי עדכון ביוס,אך זה לא פתר את הבעיהתודה מראש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.