פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים הזכרונות הם של: crucial ballistix 800mhz 2x1gbהלוח של: gigabyte ga-965p-dq6מעבד: קונרו e6600בחלון של הביוס הוא רושם לי: memory frequency [mhz] =709 מדוע 709 אם הזכרונות הם של 800 ?תודה מראש
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים זאת ממש בעייה רצינית אם אכן היא קיימת בכל הגירסאות של המעבדים בעלי תושבות ה-AM2, אני חושב שמן הראוי שחברה רצינית כמו AMD תודיע על הבעיה ותשחרר גירסת תיקון לביוס אם אפשר ואם לא אז לבצע RECALL למעבדים.ועכשיו לנושא, אני לא יודע אם שמת לב הבנאדם טוען שיש לו קונרו.
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים ניראה לי שליאור התכוון שהוא יראה במאמר את החישוב של מהירות הזיכרון לפי מהירות הבאס ומכאן לגלות אתמכפלת הזיכרוןהחישוב:x=400/266x=3/2וזה המכפלה שהוא צריך לזיכרון
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים טעות בלינק שלי התכוונתי לקשר לביקורת הזאת http://hwzone.co.il/reviews/975_duel/6/ לגבי ה-AM2 מדובר על כל המעבדים עם המכפלה האי-זוגית (דהיינו X2 4200, X2 4600, X2 5000 בגיזרת הכפולי ליבה) והבעיה נובעת כמו שכתבתי מחוסר יכולת של הבקר זכרון לעבוד במחלק שהוא לא שלם, כנראה שהבעיה עמוקה יותר מאשר לשחרר בקר חדש יותר ולעשות ריקול לפי נתונים שיש לי רק עם שיחרור ה-K8L בקר הזכרון יוכל לעבוד עם מחלקים לא שלמים
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים מחבר לליאור שלום!האם הקישור שהבאת לי ללוח של גיגהבייט מתאים גם ללוח שלי? כלומר כל האיורים והשינויים זה תופס גם לגביי?ואם כן אז איך ומה בדיוק משנים ? כי איני מבין בכל הביוס הזה ובכל המכפלות הללו. תודה מראש
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים מחבר כן זה תופס כנראה גם לגביך, ואין לזה פתרוןאז "אכלתי אותה" עם הלוח שרכשתי ?! או שהזכרונות לא טובים או מתאימים?!נ.בראיתי בקישור שלך שמהירות הזכרונות נעים בין 707-888mhz. רציתי לדעת מה קורה אם אכוון את המהירות על 888 ובפועל יש לי רק 800?? או שזה בלתי אפשרי? ואם אחליף את הזכרונות למהירות של 900 או 1000mhz המהירות תעלה בהתאם?תודה מראשתודה מראש
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים ליאור אני יודע שזה לא קשור אבל אם כבר אנחנו מדברים על זה...ממה נובעת חוסר היכולת של הבקר לעבוד עם מחלקים לא שלמים?כאילו מה צריך להחליף/לשפר כדי שכן יעבוד עם מחלקים לא שלמים?זה בעיה בארכיטקטורה עצמה?או רק בבקר הזכרון?וAMD לא ראו את זה לפני?הרי זה לא בעיה כזאת קטנה ומינורית שלא מרגישים אותהכל מעבד שני בליין של AMD נושא את הבעיה הזאת!!
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים כן זה תופס כנראה גם לגביך, ואין לזה פתרוןבאינטל גם יש את הבעיה הזו ?זה הפעם הראשונה שאני שומעה עליה באינטלחשבתי שהבקר יותר גמיש עקב זה שהוא בציפסט ולא על המעבד כמו בAMD
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים זה לא ממש משנה איפה הבקר יושבאם הבעיה נובעת מהבקר אז לא משנה איפה הוא נמצא(תקנו אותי אם אני טועה)
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים אז "אכלתי אותה" עם הלוח שרכשתי ?! או שהזכרונות לא טובים או מתאימים?!נ.בראיתי בקישור שלך שמהירות הזכרונות נעים בין 707-888mhz. רציתי לדעת מה קורה אם אכוון את המהירות על 888 ובפועל יש לי רק 800?? או שזה בלתי אפשרי? ואם אחליף את הזכרונות למהירות של 900 או 1000mhz המהירות תעלה בהתאם?תודה מראשתודה מראשזה בעיה בלוח אם, ואם תשים על DDR2-888 אז יכול להיות אי יציבותאו יכול להיות שיהיה בסדר, איזה זכרונות יש לך?ליאור אני יודע שזה לא קשור אבל אם כבר אנחנו מדברים על זה...ממה נובעת חוסר היכולת של הבקר לעבוד עם מחלקים לא שלמים?כאילו מה צריך להחליף/לשפר כדי שכן יעבוד עם מחלקים לא שלמים?זה בעיה בארכיטקטורה עצמה?או רק בבקר הזכרון?וAMD לא ראו את זה לפני?הרי זה לא בעיה כזאת קטנה ומינורית שלא מרגישים אותהכל מעבד שני בליין של AMD נושא את הבעיה הזאת!!גם בקר וגם מיקרו-ארכי' למיטב ידיעתיזה לא כ"כ הפריע ב-DDR266, 333, 400 ואפילו 433, 466, 500 וכו'זה יתוקן אך ורק ב-K8Lבאינטל גם יש את הבעיה הזו ?זה הפעם הראשונה שאני שומעה עליה באינטלחשבתי שהבקר יותר גמיש עקב זה שהוא בציפסט ולא על המעבד כמו בAMDכמו שאתה רואה גם באינטל יש את הבעיה הזואבל כאן זה אשמת Gigabyteיותר גמיש הכוונה היא שאפשר להחליף ל-DDR2 או אפילו ל-DDR ו-DDR2 על אותו לוח בלי להחליף גם מעבד וגם לוח אם
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים מחבר זה בעיה בלוח אם, ואם תשים על DDR2-888 אז יכול להיות אי יציבותאו יכול להיות שיהיה בסדר, איזה זכרונות יש לך?רשמתי בתחילת הדיון: crucial ballistix 800 mhz
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים מחבר תנסה לשים על DDR2-888 ולשחרר תזמונים ל-5-5-5-15 תודה על תגובתך,אך איך בדיוק עושים זאת,איני מבין בזה. קל לקרא אך קשה לבצע תודה מראש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.