עבור לתוכן

עזרה בבחירת מעבד+לוח עד 800ש"ח כולל חריץ AGP

Featured Replies

פורסם

חבר יקר ביקש ממני לעזור לו בבחירת מעבד + לוח עד 800ש"ח ללא חריגות

דרישה מסויימת שלו היא שבלוח תהיה יציאת AGP וIEEE1394 או איך שזה נקרא...

פרט נוסף שהביא לפני הוא שיש לו זיכרון מסוג 512 מגה DDR שעובד במהירות 266

בגלל מכירם הנמוך הייתי שוקל להכניס את AMD לתמונה מאשר את Intel

התוכלו לעזור לי למלא את בקשתו?

פורסם

הייתי מחפש יד שניה.

התוכלו לנחש את האבזר?

פורסם

יש בksp את הפריטים הבאים

מעבדי אינטל? כמות

מחיר סה"כ

Pentium D 2.66Ghz, s775, 2x1MB, DualCore 1

660

660

לוחות אם למעבדי אינטל? ASROCK כמות

מחיר סה"כ 1030 ש"ח

אם אין 200 ש"ח אז עדיף שיעבור לסלרון ובעתיד לשדרג לפנטיום D (אם כי אני שונא סלרון...)

775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP 1

370

370

סה"כ

1030

פורסם

זה שמעליי נתן אחלה הצעה , אבל יש משהו שפותח הת'ראד צריך לדעת וזה ש IEEE 1394 נקרא בפי ההמונים "FIRE WIRE" להבא כשהוא קונה לוח שיזכור את זה כי אם הוא יזכיר את השם IEEE 1394 בפי אדם שלא כל כך מבין במחשבים הוא יחשוב שמדובר בברקוד

פורסם

ללוח שהצעתי אין fire wire אבל תמיד אפשר לשים כרטיס pci אם היציאה כך שלא תיהיה שום בעיה...

פורסם
  • מחבר

אבל יש משהו שפותח הת'ראד צריך לדעת וזה ש IEEE 1394 נקרא בפי ההמונים "FIRE WIRE" להבא כשהוא קונה לוח שיזכור את זה כי אם הוא יזכיר את השם IEEE 1394 בפי אדם שלא כל כך מבין במחשבים הוא יחשוב שמדובר בברקוד

מאיפה אתה צצת פתאום? ???

אני לא טלית שכולה תכלת,גם לי יש מגרעות ואני מאמין שגם לך ולרבים אחרים יש כאלו...

תראה,אני ולוחות אם לא כ"כ על אותו הגל,ככה שאני למדתי היום מה זה FW,ואם רמזת ל"אדם" שאינו מבין במחשבים (הבנתי שזה נוגע אלי) אז יש לך טעות מרה

פורסם

ללוח שהצעתי אין fire wire אבל תמיד אפשר לשים כרטיס pci אם היציאה כך שלא תיהיה שום בעיה...

עבדתי פעם עם דיסק קשיח חיצוני שתמך בFIRE WIRE אבל לא הייתה לו כניסת USB או USB 2 , אז זה שביקש ממני את הטובה נתן לי גם כרטיס FIRE WIRE כמו שתארת שהיו לו 3 יציאות , היה דיי מעצבן לפתוח את המארז , לחבר את הכרטיס , לסגור את המארז , להפעיל את המחשב , לחבר את הMHD , להעביר את מה שהבחור רצה , לעשות SAFELY REMOVE HARDWARE , לנתק את הMHD , לכבות את המחשב , לפתוח את המארז , לנתק את הכרטיס FIRE WIRE , ואז להחזיר הכל לבחור שנתן לי את זה . אומנם הכרטיס FIRE WIRE יהייה באופן קבוע על המחשב של פותח הת'ראד , אבל עדיף שיהייה לפחות חיבור FIRE WIRE אחד על הלוח שאתה נותן לו , אז פשוט תן לו אחד , או מעבד + לוח + כרטיס FIRE WIRE שיהייה חייב להוריד את הרמה של הלוח והמעבד , וחבל ...

מאיפה אתה צצת פתאום? ???

אני לא טלית שכולה תכלת,גם לי יש מגרעות ואני מאמין שגם לך ולרבים אחרים יש כאלו...

תראה,אני ולוחות אם לא כ"כ על אותו הגל,ככה שאני למדתי היום מה זה FW,ואם רמזת ל"אדם" שאינו מבין במחשבים (הבנתי שזה נוגע אלי) אז יש לך טעות מרה

ממש לא דיברתי עלייך , אתה מומחה ידוע לכרטיסי מסך , אלה יותר על מוכר בחנויות מחשבים שלא ממש זוכר את ההבדל בין IEEE 1394 לבין GF7900GT לבין אולי גם A7V8X-X ולעוד כמה שמות דגמים מסובכים , בשביל להקל על תהליך הקנייה של המוצר שאתה בתכלס צריך , תן את השמות הנפוצים , דוגמת FIRE WIRE , והאמת , גם אני לא ממש תלית שכולה תכלת :lol: :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

ממש לא דיברתי עלייך , אתה מומחה ידוע לכרטיסי מסך , אלה יותר על מוכר בחנויות מחשבים שלא ממש זוכר את ההבדל בין IEEE 1394 לבין GF7900GT לבין אולי גם A7V8X-X ולעוד כמה שמות דגמים מסובכים , בשביל להקל על תהליך הקנייה של המוצר שאתה בתכלס צריך , תן את השמות הנפוצים , דוגמת FIRE WIRE , והאמת , גם אני לא ממש תלית שכולה תכלת :lol: :lol: :lol:

אוי איזו בושה

sorry man my bad

אני קצת לא יציב היום :P

פורסם

אוי איזו בושה

sorry man my bad

אני קצת לא יציב היום :P

בקטנה , אף אחד לא יציב במיוחד אחריי צום (גם אני לא , אבל במקרה שלי זה 50 קילומטר על אופניים :silly: )

פורסם
  • מחבר

אז מה עושים בנוגע למעבד והלוח?

פורסם

איזה זיכרונות יש לחבר שלך ? אם זה DDR , אז AMD ATHLON 939 SEIRIES יעשו את העבודה , DDR II ? הכי טובים זה CORE 2 , אחרייהם AMD ATHLON AM2 SEIRIES , ואחרייהם התקציביים , מכייון שלא קיים עדיין המעבד התקציבי של אינטל , הCORE 2 DOU E4300 , נאלץ לקחת AMD ATHLON 64 3600+ AM2 , ולוח שמתאים לו , עוד לא בדקתי מחירים אז נראה מה המחיר של המעבד הזה ואז מה ישאר לנו ללוח

פורסם
  • מחבר

אני חושב זכרון DDR 512\266

פורסם

אני חושב זכרון DDR 512\266

אה... אז נצטרך לוח אם עם תושבת 939 , ומעבד באותה תושבת , לא בעיה הם ממש זולים עכשיו

פורסם
  • מחבר

יש המלצות?

כמובן עד 800ש"ח לוח אם עם F.W+AGP + מעבד תואם

פורסם

יש המלצות?

כמובן עד 800ש"ח לוח אם עם F.W+AGP + מעבד תואם

על זה תתיעץ בפורום השילוש הקדוש , תבקש שם בקשה שמנוסחת משהו כזה "דרוש לוח אם עם חריץ AGP 8X , התאמה לזכרונות DDR I , וכמובן SOCKET 754 של AMD שמתאים גם למעבדים התקציביים שלהם SEMPRON , וגם לזכרונות DDR I , להוסיף לזה מעבד SEMPRON של AMD וכל זה ב800 שקל , יש הצעות?" אני אישית לא יודע הרבה על מעבדים תקציביים מכייון שאף פעם לא קניתי אחד , אז אני מעדיף לא לבלבל אותך בטעות, אבל שם יעזרו לך , תגיד שם אבל גם איזה זכרונות יש לך בדיוק (דגם , שבב, מהירות וגודל) וואללה , אתה מסודר ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים