עבור לתוכן

בחרתי מפרט לאחר הרבה התלבטויות...[12K]

Featured Replies

פורסם

אחרי באמת הרבה בדיקות ושינויים זה המפרט שבחרתי:

Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box + THERMALTAKE BIGTYPHOON

ASUS P5B Deluxe

DDR2 2048MB 800MHZ CL4וCorsair

2X MaXLine III 250GB Maxtor SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS

Viewsonic VP930B

CONNECT3D Radeon® X1900XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER

ENERMAX LIBERTY 500W

LC16SM Silverstone

PIONEER DVDR DVR111

מה אתם אומרים על המפרט ?! תגובות והצעות לשינויים יתקבלו בברכה ..

ועוד כמה שאלות לסיום :

* האם המחשב יהייה שקט לגמרי ? [חשוב מאוד!!]

* האם יהייה תותח ל - OC ?

* האם רצוי להחליף קירור למארז ? http://www.silverstonetek.com/products-lc16m.htm

* האם 500W יספיק גם לטכנולוגיה העתידית או שכדאי לקחת את הליברטי 620 לכל מקרה ?

* אם ברצוני בעתיד לשדרג ל - 4GB זיכרון בעתיד, האם עדיף לקחת 2 בסטיק אחד כדיי שה - 4 יעבוד בדואל ?

אני רוצה להזמין את המחשב בקרוב אך חשוב לי להיות סגור עליו ב - 1,000,000% !!

אז בבקשה תעזרו לי ... תודה! :xyxthumbs:

פורסם

אחלה מפרט הקירור יספיק גם יספיק עדיף להזמין 2*1GB יש בלוח 4 סלוטים כך שלשדרוג עתידי

לא תיהיה שום בעיה להרחיב את הזכרון, הספק מספיק לא צריך יותר (אלה אם אתה מתכוון לעשות מערכי

sli או cross fire), תותח בOC לא צריך יותר תתחדש :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה אחי ! :yelclap:

לא מתכנן לעשות שום מערך ... אבל ה - DX10 בהחלט אופציה מתוכננת והבנתי שהוא זולל ימבה של חשמל ..

עוד תגובות בבקשה ......... !! :jump:

פורסם

כן עדיף לך לקחת את הליברטי 620 כבר.... אם אתה קונה כבר בכזה סכום מפט... אני בטוח שלא יהיה אכפת לך מעוד כמה שקלים בודדים ולהיות עם ראש קט לעתיד לא?

כי אנשים לא מבינים אם בן אדם מוכן להשקיע כזה סכום אז עוד חריגה פצפונת לא תזיק אך תועיל מאוד כי בעתיד.. מי יודע מה תרצה לעשות? אולי תרצה לסחוט מה שרק אפשר מהמחשב או שתחסוך ותשדרג למשהו חייתי באמת? אז כן הכי הכי טוב שתקח את ה 620. תחשבו לבד אפילו.

כי אם תקרא מאמרים תבין כשעושים OC למעבד די רציני ונגיד עוד ללוח אם (בדרך כלל ביחד ולעוד כרטיס מסך...) תצרוכת החמשל קופצת.... חבל על הזמן

אני יכול להגיד לך מהמאמרים שיש פה כי אם תעשה אובר קלוק די טוב למעבד רק תדע שהוא מכפיל כמעט לא בדיוק את תצרוכת החשמל שלו... אז תחשבו על הכל ביחד ושדרוג עתידי...

פורסם

ה500 יחזיק כמו סוס אם לא חבל על תוספת של 350 ש"ח ל620 אז תקנה אף פעם לא יזיק....

פורסם
  • מחבר

אני קונה בפלונטר כך שההפרש ממש לא רלוונטי [240 ש"ח] .

השאלה עם חוץ מהספק החשמל הביצועים של ה - 500 לא עולים על של ה - 620, או שמא הם זהים ...?!

חוץ מזה הייתי רוצה לדעת האם הליברטי 620 הוא הספק האולטימטיבי בסקטור של ה - 600W-/+

פורסם

הוא בין הטובים אבל בשביל להיות בטוח תשאל בפורום ציוד הקפי(יש תת פורום למארזים וספקים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים