עבור לתוכן

כמה שאלות לגבי לגבי DX10

Featured Replies

פורסם

1.שמעו, אני משער לעצמי שכולם פה שמעתם על ה- G80 ועל המחירים שלו...

אז מה שרציתי לשאול זה אם יהיה אפשרי לקנות כ.מ DX10 סביר במחיר של 1000 שקל

עם ספק כוח [glow=red,2,300]ELITA 500W [/glow] כבעוד 3-5 חודשים ואין לי בעיה לחכות קצת...

חשוב לציין שאני לא רוצה צוואר בקבוק 3hz HT p4 1.5 gig ram

2.מישהו פה שמע על עוד ליבות של DX10 ?

3. הודעה ראשונה שלי !!! יאי ~!!

פורסם

עד שיהיה כרטיס DX10 שהם G86 וG84 (חפש עליהם פורום יש עליהם טיפה מידע וגם על המיתחרים שלהם מבית ATI ) יקח כניראה יותר מ 3 חודשים עד שהם יהיו זמינים בארץ..

הם אומנם לא יצתרכו חשמל כמו אחיהם וגדולים אבל יש סיכוי טוב שעדיין יצטרכו דיי הרבה .. בכל מיקרה על ELITA ואם אני לא טועה היא חברה ג'נרית.. ולכן תיצטרך גם ספק חדש .

בקיצר שאל שוב בעוד כ 3 חודשים .. אז התשובות אולי יכללו מחיר וקצת יותר מידע על הביצועים .

פורסם

קודם כל ברוך הבא לפורום!

לגבי ליבות לשוק הבינוני, כמו לגבי כל דבר הקשור בDX10, אנו ניזונים משמועות והשערות בלבד. אף אחד לא יכול להבטיח לך כלום לגבי מוצר שעתיד לצאת עוד כרבעון.

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שהיא ג'נרית כי דוד שלי הרכיב לי את המפרט (זה היה שלא הבנתי כלום...)

ורוב המחשב שלי מלא מותגים , לדוגמה ההרד דיסק שלי הוא היטאצ'י והראם הוא סמסונג.

ואני כבר חייב כ.מ חדש יש לי 600X ואני ממש סובל, אבל יש לי קצת בעיה עם תקציב כי המקסימום זה 1400-+ וגם זה אני צריך לשכנע תהורים...

יש לך המלצה לכ.מ שיוכל להריץ לי משחקים עוד חצי שנה סביר ? ולי 1024*768 מספיק מאוד !

פורסם

אני מכיר הרבה חברות איכותיות של ספקים אבל לא מכיר את כולם.. למרות שאני דיי בטוח שהוא גנרי...

1000 או 1400 שקל זה לא מעט כסף.. בעוד 3-4 חודשים הם יקנו הרבה יותר ביצועים ותמיכה לעתיד, כדי לחקות .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים