עבור לתוכן

המלצות ללוח-אם (AM2) עם TVOUT

Featured Replies

פורסם

בינתיים הטוב ביותר שמצאתי הוא ?M2NPV-VM של ASUS , בגלל שיש גם DVI וגם TVOUT.

האם קיימים לוחות-אם נוספים (אפילו לא AM2-socket) שכוללים כרטיס מסך on-board עם יציאות TVOUT+DVI?

כמו כן הוא מגיע עם חיבור RGB, האם קיים לוח-אם עם חיבור קומפוננט OB?

תודה וחג שמח

פורסם

DFI Infinity C51...

ולא אין להם קומפוננט

פורסם

לפי מה שהבנתי בשני הלוחות האלה לא ניתן לשדר ליציאת הs-video ולמסך בו זמנית.

אם אני לוקח את המחשב לסלון (כדי לחבר לטלויזיה) כשלפני זה הוא היה מחובר למסך מחשב,האם אני צריך

לשנות לו את היציאה לs-video לפני זה או שהוא יודע לזהות אוטומטית שהוא מחובר לטלויזיה ולא למסך מחשב?

פורסם
  • מחבר

DFI Infinity C51...

ולא אין להם קומפוננט

OK תודה, אכן נתקלתי בו בחיפושי, משום מה הוא לא לכד את עיני כמו הASUS... בגדול אני לא רואה הבדלים בין שניהם (גם לא במחיר).

האם יש הסתייגויות מאחד הלוחות? בעיות ידועות ? (נראה לי שאני אלך על האסוס)

ו..בקשר לקומפוננט, אני בכל זאת קצת מתלבט... האם שווה ללכת על לוח-אם יותר זול, בלי כ.מסך, ולרכוש כ.מסך פשוט (אין לי צורך במשחקים) אבל עם יציאת קומפוננט? (או שזה כבר עניין לפורום אחר?)

דרך אגב, davidz, בלוח של DFI אפשר לשדר TV במקביל ל-DVI :

Dual display using DVI-D + S-Video or DVI-D + VGA interfaces

- devices connected to these interfaces can be displayed simultaneously

כנ"ל לגבי RGB+DVI בלוח של אסוס

פורסם

OK תודה, אכן נתקלתי בו בחיפושי, משום מה הוא לא לכד את עיני כמו הASUS... בגדול אני לא רואה הבדלים בין שניהם (גם לא במחיר).

האם יש הסתייגויות מאחד הלוחות? בעיות ידועות ? (נראה לי שאני אלך על האסוס)

לא ממש, לך על מה שיש במלאי

ו..בקשר לקומפוננט, אני בכל זאת קצת מתלבט... האם שווה ללכת על לוח-אם יותר זול, בלי כ.מסך, ולרכוש כ.מסך פשוט (אין לי צורך במשחקים) אבל עם יציאת קומפוננט? (או שזה כבר עניין לפורום אחר?)

זה תלוי עד כמה הקומפוננט חשוב לך

פורסם
  • מחבר

הקומפוננט חשוב רק אם ניתן להשיגו בקונפיגורציה זולה (כלומר לוח-אם ללא כ.מסך + כרטיס זול בעל יציאת קומפוננט+DVI)

השאלה היא אם קיימת חיה כזאת ? :-)

פורסם

אני יודע שב-6600 שלי יש

כנ"ל לגבי 7600GS / GT ושות'

אני חושב שגם ב-X1300 יש, אבל זה כבר מחוץ לתחום שלי, אני לא רוצה להגיד סתם, תשאל בפורום גרפיקה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים