עבור לתוכן

שירותי אחריות ומעבדה של החברות השונות

Featured Replies

פורסם

עד כמה שידוע לי, אין ל DELL יבואן בלעדי. כמה רשתות וחברות גדולות משווקים אותו, גם ליחידים וגם למשווקי משנה. אם כך, מי נותן האחריות הרשמי של DELL בישראל? היכן המעבדה? מה כלול באחריות?

אצל LG למשל, האחריות היא אומנם 3 שנים במעבדת היבואן ח.י, אבל זה כולל רק חלקים החל מהשנה השנייה (משלמים על עבודה) ולא כולל סוללה ומסך.

פורסם

לדל יש נציגות רשמית בארץ - דל ישראל.

הם נותני השירות. יש להם מעבדות מוסמכות משלהם (מספר לא קטן).

האחריות היא בד"כ לשלוש שנים וכוללת הכל מלבד סוללה אשר מוגבלת לשישה חודשים או שנה כמדומני.

שים לב שאחריות לחלקים בלבד היא מאוד מסוכנת באופן כללי. בשימוש באחריות כזו, אתה חייב ללכת למעבדה ספציפית, והם יכולים לגבות עבור העבודה כמה שבא להם, ולמעשה לגלם את מחיר החלקים בתוך העבודה כביכול. לך בתור הלקוח אין משהו ראלי שאתה יכול לעשות בנידון.

הנושא הזה אגב מכוסה בשרשור הדביק של הטיפים.

פורסם
  • מחבר

קראתי את הטיפים, אכן יש שם התיחסות לנושא, אך היא כללית.

רציתי לפתח את זה כאן ברמת המשווקים והחברות.

אם לומר את האמת, "הפכתי" את האינטרנט ולא מצאתי אתר שיכוון אותי למעבדה של DELL בארץ.

פורסם
  • מחבר

לא ביקשתי לדון בטיב השירות, אלא בפרטים טכניים בלבד, כגון: מה השירות כולל ומה לא, בכל אחת מהמותגים בישראל.

אני מכיר את הלינק שסיפקת, תודה, אך אין באף אחד מהאתרים התייחסות להיקף האחריות.

פורסם

אוקיי.

לכל חברה יש מספר גדול של אפשרויות אחריות.

החל משנה בסיסית, ועד ארבע שנים אם טיפול ואיסוף מבית הלקוח, כולל אפשרות לביטוח נגד נזק כגון שבר/נפילה (Accidental Damage) שאני לא בטוח שזמינה בארץ.

לכן צריך לדון בכל מחשב לגופו.

בכלאופן, הנציגים בד"כ די משתפים פעולה, ואפשר להתקשר ולשאול.

פורסם
  • מחבר

לאחר שקיבלתי תשובה (סוף סוף) מדל ישראל:

לדגמים בהם יש אחריות משווק ל 3 שנים האחריות מלאה. כוללת הכל מלבד סוללה שמכוסה רק בשנה הראשונה.

זה רלוונטי למדל לגבי ה inspiron 6400 ו latitude 520.

האחריות ניתנת ע"י המשווק ממנו רכשה החנות את המחשב, יש כמה כאלה בארץ (כםי שצוין לפני).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים