עבור לתוכן

שאלה בקשר לקרייסיס.

Featured Replies

פורסם

תגידו המשחק הולך לעבוד על xp נכון?(עם אפקטים של דיירקס 9 לא 10).

פורסם

לפי מה שזה נראה כרגע הוא VISTA ONLY אבל אני מאמין שאו שיוציאו פאצ' (חוקי או לא חוקי) שיפעיל אותו על XP או שאחרי כמה זמן פשוט תיהיה גרסה שעובדת גם על XP

פורסם
  • מחבר

לפי מה שכצוב שם הדרישות מינימום כוללות xp...אז הכוונה היא שזה יעבוד,אמנם בלי אפקטים של דיירקס 10 אלא של של 9..נכון?

פורסם

נכון מאוד

פורסם

אז למה כתבו שצריך DX10?

פורסם

אם אתה רוצה לשחק בהגדרות מקסימום עם כל האפקטים שהמשחק יכול לספק לך אתה תצטרך ווינדוס ויסטה עם DX10

פורסם

המשחק יוצא ליפני ויסטה=ליפני DX10

אז אך הוא יעבוד?

לא היו דרייברים לDX10 זה אומר שגם לא היה אימולציה לDX10 מ9

וזה אומר שהמשחק לא לגמרה תומך DX10

פורסם

המשחק נועד לתמוך ב-DX10

זה שהוא יוצא לפני לא אומר כלום

פורסם

אם אתה רוצה לשחק בהגדרות מקסימום עם כל האפקטים שהמשחק יכול לספק לך אתה תצטרך ווינדוס ויסטה עם DX10

לא ממש נכון, אם תרצה לראות את האפקטים של DX10 אתה תצתרך ויסטה אבל בישביל לשחק על מקסימום לא חייב ויסטה.....

פורסם

בוודאי

אבל אמרתי שאם הוא רוצה לשחק בהגדרות מקסימום עם כל האפקטים , הוא יצטרך להתקין ויסטה עם DX10

אם הוא ירצה לפסוח על האפקטים הללו וכן לשחק על הגדרות מקסימום הוא יכול בקלות עם חומרה מתאימה

פורסם
  • מחבר

בוודאי

אבל אמרתי שאם הוא רוצה לשחק בהגדרות מקסימום עם כל האפקטים , הוא יצטרך להתקין ויסטה עם DX10

אם הוא ירצה לפסוח על האפקטים הללו וכן לשחק על הגדרות מקסימום הוא יכול בקלות עם חומרה מתאימה

חחח....אני לא חושב שיש מישהו שיכול להפעיל בקרייסיס מקסימום אפקטים....

פורסם

אז אם אין לך DX10 לא תוכל להפעיל אפקטים מסוימים בכלל?

ואם כן תפעיל, מה יקרה? זה לא יעבוד/לא יתן לך להפעיל?

פורסם

אם אין לך DX10 אז זה לא יפעיל אפקטים של DX10 זה יפעיל אפקטים של DX9 אם יהיו כמה אפקטים שהוא כן יפעיל אבל אני מאמין שאם הוא יפעיל אפטים של DX10 אז זה יצור בעיות.....(בסך הכל זה השערה, לאפחד לא באמת יודע.....)

פורסם

חחח....אני לא חושב שיש מישהו שיכול להפעיל בקרייסיס מקסימום אפקטים....

בינתיים לא, אבל נחכה לדור הבא של כרטיסי המסך (R600, G80) ואז נשפוט :)

אז אם אין לך DX10 לא תוכל להפעיל אפקטים מסוימים בכלל?

ואם כן תפעיל, מה יקרה? זה לא יעבוד/לא יתן לך להפעיל?

ישנם אפקטים שאכן ללא ה-DX10 המשחק פשוט לא יוכל להראות אותם, או שאם יהיה מותקן אצלך ויסטה עם ה-DX10 אבל החומרה שלך לא תתמוך ב-DX10 (וכמובן שאני מדבר על כרטיס מסך) גם אז הדבר מתבטא כך.

בקשר לשאלה השניה שלך, אתה מתכוון עם חומרה מתאימה או חומרה "מיושנת" שלא תומכת ב-DX10 אבל מסוגלת להריץ היטב את המשחק על הגדרות גבוהות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים