פורסם 2006 באוקטובר 219 שנים לפי מה שזה נראה כרגע הוא VISTA ONLY אבל אני מאמין שאו שיוציאו פאצ' (חוקי או לא חוקי) שיפעיל אותו על XP או שאחרי כמה זמן פשוט תיהיה גרסה שעובדת גם על XP
פורסם 2006 באוקטובר 219 שנים מחבר לפי מה שכצוב שם הדרישות מינימום כוללות xp...אז הכוונה היא שזה יעבוד,אמנם בלי אפקטים של דיירקס 10 אלא של של 9..נכון?
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים אם אתה רוצה לשחק בהגדרות מקסימום עם כל האפקטים שהמשחק יכול לספק לך אתה תצטרך ווינדוס ויסטה עם DX10
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים המשחק יוצא ליפני ויסטה=ליפני DX10אז אך הוא יעבוד?לא היו דרייברים לDX10 זה אומר שגם לא היה אימולציה לDX10 מ9וזה אומר שהמשחק לא לגמרה תומך DX10
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים אם אתה רוצה לשחק בהגדרות מקסימום עם כל האפקטים שהמשחק יכול לספק לך אתה תצטרך ווינדוס ויסטה עם DX10לא ממש נכון, אם תרצה לראות את האפקטים של DX10 אתה תצתרך ויסטה אבל בישביל לשחק על מקסימום לא חייב ויסטה.....
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים בוודאי אבל אמרתי שאם הוא רוצה לשחק בהגדרות מקסימום עם כל האפקטים , הוא יצטרך להתקין ויסטה עם DX10אם הוא ירצה לפסוח על האפקטים הללו וכן לשחק על הגדרות מקסימום הוא יכול בקלות עם חומרה מתאימה
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים מחבר בוודאי אבל אמרתי שאם הוא רוצה לשחק בהגדרות מקסימום עם כל האפקטים , הוא יצטרך להתקין ויסטה עם DX10אם הוא ירצה לפסוח על האפקטים הללו וכן לשחק על הגדרות מקסימום הוא יכול בקלות עם חומרה מתאימהחחח....אני לא חושב שיש מישהו שיכול להפעיל בקרייסיס מקסימום אפקטים....
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים אז אם אין לך DX10 לא תוכל להפעיל אפקטים מסוימים בכלל? ואם כן תפעיל, מה יקרה? זה לא יעבוד/לא יתן לך להפעיל?
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים אם אין לך DX10 אז זה לא יפעיל אפקטים של DX10 זה יפעיל אפקטים של DX9 אם יהיו כמה אפקטים שהוא כן יפעיל אבל אני מאמין שאם הוא יפעיל אפטים של DX10 אז זה יצור בעיות.....(בסך הכל זה השערה, לאפחד לא באמת יודע.....)
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים חחח....אני לא חושב שיש מישהו שיכול להפעיל בקרייסיס מקסימום אפקטים.... בינתיים לא, אבל נחכה לדור הבא של כרטיסי המסך (R600, G80) ואז נשפוט אז אם אין לך DX10 לא תוכל להפעיל אפקטים מסוימים בכלל? ואם כן תפעיל, מה יקרה? זה לא יעבוד/לא יתן לך להפעיל? ישנם אפקטים שאכן ללא ה-DX10 המשחק פשוט לא יוכל להראות אותם, או שאם יהיה מותקן אצלך ויסטה עם ה-DX10 אבל החומרה שלך לא תתמוך ב-DX10 (וכמובן שאני מדבר על כרטיס מסך) גם אז הדבר מתבטא כך. בקשר לשאלה השניה שלך, אתה מתכוון עם חומרה מתאימה או חומרה "מיושנת" שלא תומכת ב-DX10 אבל מסוגלת להריץ היטב את המשחק על הגדרות גבוהות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.