פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים אפשר לדבר בסלנג (וגם בדר''כ מדברים לפי הניסיון שלי) ובקיצורים, אז זה לא יביא את האנגלית שלך לרמה ספרותית, אבל זה כן משפר.
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים עזוב רמה ספרותית, מדברים בצורה רגילהילדים שאיתי ב4 יחידות אנגלית, חסר להם חצי מאוצר המילים שהם אמורים לדעת בכיתה י"ב!ואיך לומדים בלי כל פעם ללכת למילון? אם אני לא הבנתי מילה אני פשוט שואל את השחקן אם הוא יכול לתאר את המילה ואז אני לומד עוד מילה ועוד מילה ומרכיב משפטים יותר טוביםמי המשוגע שידבר בשפה ספרותית בצ'אט של המשחק...
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים מחבר אגב, יש לי 2 מחשבים מחוברים לאותו חיבור, ניתן לשחק באותו החשבון 2 שחקנים?
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים אבל אפשר לשחק שתי חשבונות שונים רק שאם זה יהיה על אותו החיבור יכול להיות שיהיו לאגים...
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים אגב, יש לי 2 מחשבים מחוברים לאותו חיבור, ניתן לשחק באותו החשבון 2 שחקנים?לא באותו זמן
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים מחבר הזמנתי את המשחק מ-sendit + כרטיס של 60 יוםיצא לי בערך 250 שקל (31 פאונד)... שווה לא? ;Dבארץ רק המשחק עולה 200 וכרטיס 60 יום עולה 240, חסכתי בערך 200 ש"ח. 8)
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים כן כנראה שהרווחת באמתsendit חנות ממש מגניבה הם כל הזמן שולחים לי אימייל שהם מציגים כל מיני סרטי DVD בגרושים!הם גם אפילו פעם אחת כתבו באימייל שהם הולכים להביא את הקונסולה של נינטנדו wii להזמנה מוקדמתואם גרים בבריטניה, המשלוח חינם!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.