עבור לתוכן

עזרה נחוצה בהתאמת זיכרון ללוח GA-965P-S3

Featured Replies

פורסם

תבדוק מחירים של G.Skillים כמו HZ, PK

• תגובות 33
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

חיפשתי וחיפשתי (אפשר להגיד שחרשתי) ולא מצאתי במחירים סבירים כמו הOCZ, לדוגמא הPK והHZ באיביי עולים מעל 300 דולר לעומת זאת בניואגג הם יותר זולים, ממש מוזר :s05:

אבל מצאתי את שני אלה:

http://cgi.ebay.com/G-Skill-2GB-2X1GB-DDR2-PC2-6400-Dual-Channel-Kit-NEW_W0QQitemZ330033470330QQihZ014QQcategoryZ74942QQssPageNameZWD1VQQrdZ1QQcmdZViewItem

(שים לב שזהו NS ואינני יודע אם הוא מתאים, קראתי שהוא רק למערכות אינטל אז אולי יש בו גם משהו ספציפי ללוחות ומעבדים)

http://cgi.ebay.com/GSKILL-G-SKILL-DDR2-800-CL4-4-4-4-12-1GBHZ-Micron-D9GMH_W0QQitemZ180034895711QQihZ008QQcategoryZ74942QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

(את האופציה השניה אולי אני אדבר עם המוכר ואבקש שניים, או שלא כדאי?)

פורסם

הזיכרון השני יהייה טוב מאד

אבל ניראה לי שהוא מוכר סטיק אחד של של גיגה

פורסם
  • מחבר

כן, הוא מוכר רק סטיק אחד של ג'יגה אבל אולי הוא יכול לארגן לי שניים (במידה וזכיתי במכרז)

תאמת, אני ממש מתלבט אם לקנות מNewEgg ב300 דולר את הHZ, מה אתם חושבים? האם ה500-600 ש"ח הפרש מהארץ שווים זאת? ואת השאלה הבאה אני מכוון במיוחד לליאור כי אני חושב שהוא מבין, אך גם אחרים יכולים לענות אם הם בטוחים:

האם זיכרון יכול להתקלקל וכו' עם הזמן או גורמים נוספים (ללא קשר לOC)? והאם הHZ או הPK בטוח במאת האחוזים תואמים ל 965P-S3 המתוכנן?

ד"א האם הHZ הוא שבב "D9GMH"- שממליצים עליו רבות?

סליחה על כל השאלות ותודה רבה, מזל ששאלתי אתכם לפני רכישת הOCZ :xyxthumbs:

פורסם

איזו בעיה יש ללוח הזה עם זיכרונות?

פורסם

כן, הוא מוכר רק סטיק אחד של ג'יגה אבל אולי הוא יכול לארגן לי שניים (במידה וזכיתי במכרז)

תאמת, אני ממש מתלבט אם לקנות מNewEgg ב300 דולר את הHZ, מה אתם חושבים? האם ה500-600 ש"ח הפרש מהארץ שווים זאת? ואת השאלה הבאה אני מכוון במיוחד לליאור כי אני חושב שהוא מבין, אך גם אחרים יכולים לענות אם הם בטוחים:

האם זיכרון יכול להתקלקל וכו' עם הזמן או גורמים נוספים (ללא קשר לOC)? והאם הHZ או הPK בטוח במאת האחוזים תואמים ל 965P-S3 המתוכנן?

ד"א האם הHZ הוא שבב "D9GMH"- שממליצים עליו רבות?

סליחה על כל השאלות ותודה רבה, מזל ששאלתי אתכם לפני רכישת הOCZ :xyxthumbs:

אכן כן.

פורסם
  • מחבר

למיטב הבנתי, הצ'יפסט 965 יוצר כמה בעיות מינוריות כמו מתח נמוך ב-BOOT הראשון, או בעיות גדולות יותר כמו אי תאימות במספר זכרונות.

ועומרי- תודה רבה על התשובה המהירה

פורסם

החשש הוא לא שזה יתקלקל בעתיד,הסיכוי לזה די נמוך אם כי קיים

החשש שתוציא 300 דולר ותקבל מחול זיכרון תקול.על אם לקחת את הסיכון אמרתי לך מה דעתי.

אם יש לך ניסיון טוב עם קניה מ מNewEgg אז ההפרש בהחלט מצדיק קניה שם,זה הרבה כסף.

וכן הזכרונות האילו מתאימים 100% (לי יש את HZ )

פורסם
  • מחבר

אני יכול לבקש מדודים שלי שם שיקנו לי וישלחו לי, או אופציה חכמה יותר אך מעצבנת יותר (לפחות בשבילי :lol:) שהיא:

דוד שלי בא לבקר בארץ בחנוכה, אז אני אוכל לבקש ממנו שיקנה לי את הזיכרון ויוודא שיש לי אחריות כלשהי שאם אני בודק בארץ והזיכרון אכן תקול, הוא יחזור לארה"ב, יחליפו לי ולאחר מכן הוא ישלח לי, האם זאת הפעולה הכי חכמה שניתן ורצוי לעשות במצב הזה?

בעיקרון קשה לי להתאפק עד חנוכה ולא לקנות את המחשב החדש אך אולי אני אוכל לקנות סתם איזה סטיק 533 של 512 מגה עד שדוד שלי יגיע עם הזכרונות :-\

פורסם

תשמע אתה סתם מסתבך עם עצמך

תקנה סטיק גיגה של HZ עכשיו פה בארץ (גם ככה זה יספיק לבנתיים) תחסוך קצת כסף

ותקנה עוד אחד יותר מאוחר

אם אתה לא OC (בעצם גם עם כן רק שאחרי באס 400 אני לא יודע כמה הם יוכלו לסחוב)

אתה יכול גם להיסתפק בזיכרונות הזולים של DIGMA שהציעו לך פה

רק תיבדוק עם החנות אם זה מתאים ללוח,אני מניח שהם יודעים

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף 2 ג'יגה מההתחלה, גם הדואל צ'אנל יתן ביצועים גבוהים יותר.

בעניין הכספי- לקנות ב900 ש"ח ג'יגה אחד כאשר אני יכול לקנות 2 ג'יגה בסביבות 1300, נשמע מצחיק, לא?

פורסם

אין בארץ למכירה סטיק HZ בודד

פורסם

אין בארץ למכירה סטיק HZ בודד

אם הוא יתקשר ויבקש אני מאמין שימכרו לו

בכל מקרה תעשה את השיקול שלך לבד

אם התקציב בסביבות 1300 אז או שתקנה את HZ בחו"ל

או שתקנה את הדיגמה הפשוטים באותו מחיר בארץ

פורסם

אני לא מאמין שיפרקו אריזה בשביל למכור לו סטיק

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאלך על הHZ בחו"ל.

רק מה, הדרך שהבאתי כמה הודעות מקודם נראית לכם בסדר?

אני יכול לבקש מדודים שלי שם שיקנו לי וישלחו לי, או אופציה חכמה יותר אך מעצבנת יותר (לפחות בשבילי :lol:) שהיא:

דוד שלי בא לבקר בארץ בחנוכה, אז אני אוכל לבקש ממנו שיקנה לי את הזיכרון ויוודא שיש לי אחריות כלשהי שאם אני בודק בארץ והזיכרון אכן תקול, הוא יחזור לארה"ב, יחליפו לי ולאחר מכן הוא ישלח לי, האם זאת הפעולה הכי חכמה שניתן ורצוי לעשות במצב הזה?

בעיקרון קשה לי להתאפק עד חנוכה ולא לקנות את המחשב החדש אך אולי אני אוכל לקנות סתם איזה סטיק 533 של 512 מגה עד שדוד שלי יגיע עם הזכרונות :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים