עבור לתוכן

עזרה נחוצה בהתאמת זיכרון ללוח GA-965P-S3

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

בקרוב אני קונה מחשב חדש ו99 אחוז שיבצבץ לו שם איזה Gigabyte GA-965P-S3.

אני חשבתי על כמה זכרונות במהירות 667, והמחירים לא הכי סבירים (במיוחד אחרי העלאת המחירים הזאת :pissed:)

לפתע עלה לי רעיון ובו קניית זיכרון בEBAY ויכול להיות שאני אסדר משהו עם משלוח של קרובי משפחה, השאלה האם הזיכרון נתמך על ידי הלוח הנ"ל (אני רק רוצה לוודא, שלא יהיה בזבוז כסף לשווא)

הנה הקישור:

http://cgi.ebay.com/New-OCZ-DDR2-2GB-PC2-8000-Gold-Gamer-eXtreme-XTC-Editio_W0QQitemZ320033323340QQihZ011QQcategoryZ74942QQrdZ1QQcmdZViewItem

תודה רבה לכל העונים! :xyxthumbs:

• תגובות 33
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש בדף היצרן רשימה של זכרונות מומלצים ללוח .

צריך להזהר עם 965

פורסם

יש בדף היצרן רשימה של זכרונות מומלצים ללוח .

צריך להזהר עם 965

http://www.gigabyte.com.tw/FileList/MemorySupport/motherboard_memory_ga-965p-s3.pdf

מחזק ,אני ההיתי נזהר מאד בזיכרון שאני קונה מחול ללוח הזה ואני מדבר מתוך ניסיון אישי עם DS3

המזל שלי שקניתי את המחשב בחנות אחת ונתתי להם להרכיב אותו ולא ניסיתי לחסוך 100-200 שקל

כי עד היום עוד ההיתי במריבות עם כל העולם מה הבעיה במחשב ומי יחליף לי מה.

דבר נוסף ידוע שללוח יש בעיה עם לתת מתחים התחלתים,הזיכרונות שאתה הבאת צרכים 2.1V וזה בכלל לא בטוח

שהמחשב יעלה.גם אם הזיכרון מתאים יכול להיות שצריך קודם להעלות אותו עם איזה זיכרון פשוט להעלות מתח ואז להחליף זיכרון

פורסם
  • מחבר

וואי ממש ביאסתם אותי עם הקטע שהם לא יתאימו...

איך אני אדע מה מתאים? כי יכול להיות שאני קונה את רוב החלקים בKSP ולשלם 1140 ש"ח על זיכרון פחות טוב לעומת 450 ש"ח על זיכרון יותר טוב קצת מציק :-\

ודניס, אני מעדיף לקנות מKSP כמה חלקים ביחד מאשר הCEC הזאת, חוץ מזה בחיים לא שמעתי על החנות הזו.

ובקשר לבעית המתחים: אני חושב שאוכל להשיג או מקסימום לקנות איזה זיכרון 256MB של 400 או 533 MHZ בכדי לשנות מתחים (כל מה שצריך לפני הבנתי הוא לחבר זיכרון פשוט, להעלות מתח ל2.1, לכבות את המחשב, לחבר את הזיכרון שאשתמש בו ולהדליק?)

פורסם

ב - KSP יש מבחר זכרונות DDR2 667,800MHZ עלוב ואף אחד מהם לא יהיה טוב באוברקלוק במיוחד.

פורסם
  • מחבר

אני מודע לכך שKSP לא מחזיקים זכרונות OC במיוחד. אבל אין מה לעשות ואני חייב להתפשר.

אם תוכלו לענות על השאלות הקודמות שלי אשמח נורא, אני חייב לדעת כמה שיותר מהר מכיוון שהמכירה נסגרת בעוד 3 ימים ואם וכאשר אלך על הזיכרון הזה אני חייב לדבר עם קרובי המשפחה בארה"ב.

פורסם

כמה אתה מוכן להוציא על זיכרון?

פורסם

בפנדה יש Team Xtreem 512MB x2 במהירות 800MHz ותזמונים 4-4-4-10 ב-890 ש"ח, היה להם גם 1000MHz באותו מחיר (קניתי אותו).

פורסם
  • מחבר

אם זיכרון 667 2GB עולה כ1140, אז סביבות המחיר הזה.

אך אם זה מארה"ב, אני מעדיף פחות כסף, או אם זה 100 אחוז מתאים ללוח אז במחיר הזה גם...

פורסם
  • מחבר

דניס, אני לא יודע אם כדאי לי ללכת בכיוון 667, כשיש לי 800 או 1000 בסביבות ה500 או פחות מארה"ב.

אני מעדיף יותר לוודא שהזכרונות ששאלתי עליהם מתאימים מאשר לקנות 667 סתם :cool2:

ד"א יש גם את זה:

http://cgi.ebay.com/New-OCZ-2GB-DDR2-800-PC2-6400-Platinum-Desktop-Memory_W0QQitemZ130031957019QQihZ003QQcategoryZ74942QQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting

איך אני אדע מה מתאים?

ובקשר לבעית המתחים: אני חושב שאוכל להשיג או מקסימום לקנות איזה זיכרון 256MB של 400 או 533 MHZ בכדי לשנות מתחים (כל מה שצריך לפני הבנתי הוא לחבר זיכרון פשוט, להעלות מתח ל2.1, לכבות את המחשב, לחבר את הזיכרון שאשתמש בו ולהדליק?)

פורסם

תשמע תחכה לאנשים שמבינים יותר בכל סוגי הזיכרונות ובתאימות שלהם

אולי משהו יכול להגיד לך אם זה מתאים או לא

בכל מקרה אם אתה יכול להשיג את הזיכרון ההוא בזול ואין שם שום בעיה ידועה

איתו אז גם אם הוא לא מתאים כמה קשה כבר יהיה למכור אותו פה

אני חייב להגיד לך שאני במקומך לא ההיתי קונה בחול שום מוצר שאני לא יכול

לקבל עליו שרות בארץ או לדעת בודאות שהוא תקין

מצד אחד הכל יכול להיות בסדר ותחסוך אפילו 500 שקל מצד שני אם תקבל מוצר

פגום אתה גם תפסיד כסף וגם עצבים

פורסם
  • מחבר

כן, אני בהחלט מבין אותך, אך ידוע לי שזיכרון זהו רכיב שממש לא נוטה להתקלקל וכו'.

מקריאה בפורומים של OCZ הבנתי שלחלק יש בעיה, ולחלק אין (לדוגמא הם רושמים שDS3 בסדר גמור, אז זה אומר שגם כך הדבר עם S3?).

עכשיו שתי שאלות:

אם זו בעיה של מתחים, אז זו לא בעיה נכון? כי רק שמים זיכרון אחר ומשנים...

אם זו לא בעיה של מתחים, מה יכולה להיות הבעיה?

נ.ב.

אני מחכה כבר לליאור שיגמר הצום ויבוא לעזור לי פה :lol:

פורסם

דווקא להפך מנסיון שלי רוב הפעמים אם משהו לא בסדר במחשב חדש זה הזיכרון

ואחר כך הלוח אם.

על בעית המתחים אכן קל להתגבר וזה לא ממש בעיה אבל בפרוש יש לפעמים בעיות תאימות

בין לוחות מסוימים לזכרונות מסוימים ואני יודע שאנשים דיווחו על בעיות עם הלוח הזה.עכשיו אני יכול

רק דבר מתוך נסיון על זיכרון מאד ספציפי אני לא יכול להגיד לך על זיכרונות אחרים אבל עוד מעט

יענו לך אנשים עם יותר ידע וניסיון ממני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים