עבור לתוכן

המלצות ללוח אם ASUS P5WDG2 WS PROFESSIONAL

Featured Replies

פורסם

או שזה הצום

אם יש לי את הP5W64, אני אחפש כרטיס מסך אחר (במקום להחליף לוח אם).

האמת גם נקודה טובה, השאלה אם יצא בכלל קאנופוס ב-PCI-Express x16 ואם זה משתלם

• תגובות 35
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא חסרים כרטיסי עריכה בממשק PCI-Express.

פורסם

אנחנו לא יודעים למה הוא בחר בכרטיס עריכה זה, אז להגיד שיקח אחד אחר לPCI-E זה קצת פזיז

PCI-E אם אני לא טועה לא נותן רוחב פס של 64 BIT אז אני מניח שכרטיס עריכה עם חיבור PCI-X יהיה יותר טוב/יעיל/מהיר

פורסם

אנחנו לא יודעים למה הוא בחר בכרטיס עריכה זה, אז להגיד שיקח אחד אחר לPCI-E זה קצת פזיז

PCI-E אם אני לא טועה לא נותן רוחב פס של 64 BIT אז אני מניח שכרטיס עריכה עם חיבור PCI-X יהיה יותר טוב/יעיל/מהיר

לא משנה מה הצורך שלו, את ההגבלה לא כרטיס המסך יעשה (המערכת משתמשת בPentium D).

פורסם

התכוונתי שאולי יש לו הנחה לכרטיס זה או משהו בסגנון

אני לא מכיר את הכרטיס ,אבל אולי יש בו/לו משהו יחודי שהוא צריך

אנחנו יכולים רק לנחש.

לפי התגובות שלו, הוא בעתיד ישדרג לקונרו או מרובע ליבות, ואז המעבד כבר לא יהיה מה שיגביל

פורסם

דווקא זכור לי במעורפל שמשתמש בשם "ערוץ 10 הפקות" משתמש בכרטיס של קאנופוס והוא עורך מקצועי

פורסם

נוכן גם אני זוכר. אם איני טועה זה הבחור שהיו לו בעיות עם ריסטרט של המחשב או משהו כזה והיה כאן די מיואש.

כרטיסים טובים ה CANOPUS האלה.

פורסם
  • מחבר

לשאלה מדוע כרטיס עריכה זה או אחר הכרטיס הזה [glow=red,2,300] CANOPUS NX FOR HDV[/glow]

דורש לוח של שרת עם SLOTS 64 BIT ו - 2 מעבדי Xeon והוא תומך ב - H.D {שהעלויות שלהם מרקיע שחקים}

זה לא הכרטיס הרגיל של [glow=red,2,300]CANOPUS DV STORM 2[/glow] שגם הוא מעולה כשלעצמו

אז הברירה היחידה שנותר לי זה הלוח אם [glow=red,2,300]ASUS P5WDG2 WS PROFESSIONAL[/glow] שיש לו SLOTS PCI-X

שהוא יחסית "זול"

:jump: עכשיו אני רגוע בקרוב אני מקווה להחליף גם את המעבד ואז הכל בעזרת ה' יהיה מושלם

ושוב תודה מקרב לב לכל המשיבים הפרום הזה ממש חי נושם ופעיל: BARAKUSH :yelclap::hi:

פורסם

סתם שאלה. במה אתה עוסק בדיוק? איפה אתהועובד ולשם מה אתה צריך כזזאת מערכת מטורפת לעריכה ?! נדמה לי שאתה צריך יותר כמו 4 ג'יגה זיכרון ולא מעבד חזק עד כדי רמות כאלה... פשוט אף פעם עוד לא שמעתי על עורך ברמתך שצריך כזאת חומרת-על. :smile1:

פורסם
  • מחבר

הובי :xyxthumbs:

פורסם

זו לא בדיוק "חומרת על", אני הכרתי אדם אשר עוסק בעיצוב גראפי (לא וידאו, רק תמונות.), והוא החזיק תחנת עבודה מרשימה (זוג מעבדי Opteron, מספר גיגות של זיכרון מערכת, כונני Raptor, כרטיסי Quadro FX בSLi).

הכל תלוי ברמת המידע של הקבצים המדוברים (תמונות אשר שוקלות גיגות).

פורסם

תיקון קטן

זה Xeon (מבוטא "זיאון") ולא XZION

פורסם

תיקון קטן

זה Xeon (מבוטא "זיאון") ולא XZION

למעשה "זאון", כמו זרוקס (המדפסות). ;)

פורסם

בעברית Xeon ניתן לכתיבה עם או בלי י', וכמובן שזה לא מבוטא כז?יאון אלא כז?יאון

פורסם
  • מחבר

תודה על התיקון Xeon ולא XZION כפי שכתבתי

הטעות כתיב תוקן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים