עבור לתוכן

שאלה לגבי המהירות של הזיכרונות

Featured Replies

פורסם

יש לי 1GB זיכרון DDR400, עכשיו בביוס זה היה על AUTO ושיניתי את זה ל400MHZ, כמובן שיש שיפור משמעותי.... האם ישנה סכנת שריפת הזיכרונות? (OC?)

פורסם

no

פורסם
  • מחבר

no

סליחה?
פורסם

מה שינית?ל-400..חחח זה אותו הדבר.כי אין מצב שהזכרונות שלך עכשיו על 800MHZ.. :silly:

או שלא הבנתי/הסברת מה עשית.

פורסם
  • מחבר

כנראה לא הבנת. הזיכרונות שלי הם DDR400, בביוס ההגדרות של הזיכרון עמדו על מצב AUTO, ובמצב זה הם עבדו על מהירות 333. אני שיניתי ממצב אוטו' ל400MHZ... כמובן הרגשתי שינוי במהירות. עכשיו יש כמה שאלות: א. הבנתי שזה מצב של OC ברמה מסויימת... אבל מבחינה לוגית - אם הזיכרון גם ככה 400 אז למה הוא לא עובד על 400 גם כשהוא במצב אוטו' אלא על 333? ב. האם יש סכנת היתחממות יתר/שריפה של הזיכרונות כתוצאה מהלעה של המהירות?

פורסם

לא יודע מה יש לך .

צריך לזהות ממש את הזכרונות לפי הקוד המודפס , בגוגל , ולראות את הספציפיקציות בדף היצרן.

AUTO כנראה קורא את ה SPD, שזה מידע שיש על הסטיק של הזכרון , ומפעיל את ה SAFE MODE של הזכרונות.

אם הזכרונות הם ב400 כפי שאמורים להיות , ולא התעסקת עם הוולטאג' - כלומר (אני מניח) שהם מקבלים את מה שאמורים . אין סיבה שיקרה משהו.

בכל מקרה, אם וינדוס קורסת עם מסך כחול אז תחשוד .

פורסם
  • מחבר

לא התעסקתי עם הוולטז' ולא היו שום קריסות של וינדווס. ברמת העיקרון, תוך כמה זמן אמורות להופיע קריסות עם יש בעיה כלשהי אחרי השינוי?

פורסם

צריך לזהות ממש את הזכרונות לפי הקוד המודפס , בגוגל , ולראות את הספציפיקציות בדף היצרן.

ואח"כ תריץ SPEEDFAN ותראה מה הוולטאג' , VDIMM בפועל. ותבין לבד

הקריסות תלויות בטמפ' חריגה (לא רק) והן סימן לתיפקוד לקוי של הזכרון .

קריסות גם יהיו אם המעבד מפקשש וכזה .

לכל פריט יש מרווח בטחון.

פורסם
  • מחבר

הגעתי למסקנה שהכי טוב להשאיר את זה על מצב אוטו' מאותה סיבה שאצלי יש שני סוגים של זיכרון כלומר עם תזמונים קצת שונים, לכן המערכת תבחר את מה שהכי מתאים. כרגע הם עובדים לפי הזיכרון עם התיזמון היותר נמוך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים