עבור לתוכן

צריך המלצה לכרטיס AGP, עד 500 שקלים, להרצת המשחק WOW בלבד.

Featured Replies

פורסם

לחבר שלי יש מעבד P4 1.5GHz, עם לוח אם בתושבת AGP.

בגלל הגרפיקה הגרועה בכרטיס הישן שלו, אנחנו מחפשים לקנות לו כרטיס AGP עד 500 שקלים, להרצת המשחק WOW בצורה סבירה+.

אני מעדיף להזמין לו עם האשראי כרטיס מסך מאיביי או כל חנות אחרת ששולחת לארץ, כי יוצא יותר זול. אז מבחינת מחיר לחו"ל, עד 65$ (יש עוד מע"מ ומשלוח).

אני מבין שהתקציב לחוץ, אבל הבן אדם תפרן והוא בקושי מגרד את ה-500, כך שלהוסיף לא אפשרי, אבל אני אשמח אם תרשמו את האפשרות עם התוספת מעבר לתקציב כאפשרות משנית (אולי אוסיף לו טיפה לתקציב בעצמי).

תודה :)

פורסם
  • מחבר

יש לך מושג על איזה הגדרות מצליח הכרטיס להריץ את המשחק WOW?

פורסם

9700P מהיר ממנו אם הולכים על רכישה מאיביי

http://tinyurl.com/k7hs7

עריכה: המוכר מציין שהכרטיס מריץ את WOW מעולה

פורסם

גם אם תביא 6600GT שיכול להריץ את המשחק עם מעבד 3 ג'יגה הרץ על כל ההגדרות הכי גבוהות בלי בעיה

הבעיה העיקרית תיהיה המעבד

שהוא על בטוח ווילמייט

בגלל שהמשחק בנוי על שטחים גדולים המשחק לא יזוז חלק בגלל המעבד

פורסם

^^

אז זהו, שלא!

eVGA 256-P2-N443-LX Geforce 7300GT 256MB 64-bit GDDR2 PCI Express x16 Video Card

גם DDR2 וגם 64BIT? יהיה לו מזל אם הכרטיס יריץ את סוליטר..

פורסם

ממתי ניואג עושים משלוחים מחוץ לארה"ב?

פורסם

אני ממליץ שחבר שלך ינסה למצוא איזה פנטיום 4 2 ג'יגהרץ+ ליבת נורתווד אחרת הכרטיס מסך החדש לא ישנה הרבה מניסיון

פורסם
  • מחבר

להחליף מעבד הוא לא יוכל, הרי ציינתי שבקושי מגרד את ה-500 :-\

לגביי ה-9700P, כולנו יודעים למה הם מיועדים ומה עבר על כרטיס כזה, כך שלא בא בחשבון.

אני חושב שילך על ה-6200 או ה-6800 שהביאו בקישור האחרון, אפילו אם זה יביא את השיפור הכי קטן. מה אתם אומרים?

פורסם

עם X1900XTX המשחק לא ירוץ לו בצורה נורמאלית, המשחק דורש מעבד חזק והמון זכרון.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, הבנתי את המסר, כרטיס מסך לא יעזור.

אם כך, אז אני חושב שאביא לו מחשב שזרוק אצלי בצד. AMD AXP 2500@3000+NF7+1GB DDR+R9200 128MB

איך WOW ירוץ על המפרט הנ"ל? הכרטיס לא משהו, אבל המעבד משפר הרבה...מקסימום הוא יקנה G6200 ב-350 שקל אם זה יעזור.

פורסם

יותר טוב בהרבה, עדיין יהיו לו לאגים בריידים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים