עבור לתוכן

עזרה בבחירת הארד דיסק 320GB.[מצורף קובץ]

Featured Replies

פורסם

שלום, אני רוצה להוסיף למחשב שלי הארד דיסק של 320GB חיצוני.

יש לי שתי אפשרויות או לקנות ישר חיצוני (מה שאני פחות מעדיף) או לקנות פנימי+קופסא שזו האפשרות שאני יותר מעדיף.

מטה רשומות האפשרויות.

הערות: המחירים שכתובים הם דרך האתר ZAP ולכן המחיר הנמוך מבין שני הערכים הוא המחיר שניתן לקנות את הכונן.

אשמח להמלצה בין ממשק SATA 2 לבין ממשק ATA/IDE - כי שמעתי שהקופסאות שמגעות לכונני SATA לא באיכות. ודבר שני, יש לי שני מחשבים בבית

ולאחד מהם יש רק חיבור ATA/IDE.

בקיצור, אשמח להמלצה על הארד דיסק ועל קופסא טובה, ואם המחיר הוא מחיר טוב או שיש יותר טובים. תודה מראש

וחתימה טובה.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

חברה זה ממש דחוף.

פורסם

קראת את החוקים?

3. הקפצת ת'רדים: אסור להקפיץ ת'רדים. אין לשלוח שתי הודעות רצופות בת'רד' date=' רק בשביל להביא את הת'רד לראש הרשימה. אם יש לכם מידע חדש להוסיף, עשו זאת ע"י להודעה האחרונה שלכם.[/quote']

קיבלת אזהרה, אזהרה ראשונה, אחרי שלוש תורחק או תושתק.

להבא הנושא ינעל.

עדיף קופסא + פנימי, אני לא מכיר קופסא לSATA כי עדיין לא עבדתי איתן, אבל יש יש קופסא של MAPOWER , בממשק IDE והיא מצויינת. היא גם מתאימה לצורבי DVD.

מבחינת הHD, עדיף הסיגייט, אם כי זה זניח.

פורסם

עדיף קופסא + פנימי, אני לא מכיר קופסא לSATA כי עדיין לא עבדתי איתן, אבל יש יש קופסא של MAPOWER , בממשק IDE והיא מצויינת. היא גם מתאימה לצורבי DVD.

מבחינת הHD, עדיף הסיגייט, אם כי זה זניח.

יש לי הרד דיסק פנימי עם קופסא גם 3.5 וגם 2.5 והייתי מאוד מרוצה מהם עד שלפני שבוע חבר שלי הגיע עם המקסטור 250 חיצוני שלו והעתיק

ממני כמה עשרות גיגות במהירות גבוהה לפחות פי שניים מההרדדיסקים שלי. כנראה שאיפשהו במעבר שהקופסא עושה המהירות יורדת.

אם ביצועים חשובים לך - חיצוני טוב יותר (ויקר יותר)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים