פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים יש לי מסך כחול והקובץ minidump לא מופיעועוד משהו ההרדיסק עושה רעשים חזקים כשאני למשל לןחץ על תוכנות יכול להיות שהרדיסק הלך...כי כל המחשב חדש חוץ מהארדיסק....
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים יכול להיות במקרה כזה באמת או שזה ההארדיסק או שחלק מסוים מתחמם לך יותר מידי או שיש קבלים מפוצצים/מנופחים על הלוח אם... מתי המסך הכחול מופיע? במשחקים? איך שהווינדווס מסתיים להטען?
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים מחבר הרוב במשחקיםאבל היה איזה פעם פעמיים שככה שסתם המחשב היה דלוק...ולא נראה לי המעלות כיהכרטיס מסך-50וספיד פאן רשום בשתיהם 40ואחד 30 מעלותוקבלים מפוצצים לא נראה לי כי המחשב חדש מלפני שבועולמה מינידומפ לא מופיע?
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים קבצי ה MiniDump נמצאים ב Windows\Minidump בעלי סיומת DMPאם הדיסק קשיח עושה לך רעשים מוזרים כגון תיקים(כלומר המחט נתקעת ולא מצליחה לעבוד כמו שצריך) כדאי כי תחליף אותו כמו כן הינך יכול לבדוק בעזרת תוכנת דיאגנוסטיקה את תקינות הדיסק הקשיח רק שצריך לדעת של איזה חברה הדיסק הקשיח שיש לך
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים תוריד את התוכנה PowerMax 4.23 Bootableתצטרך לצרוב אותה על דיסק ולהשאיר אותו בכונן על מנת שיוכל לעשות Boot ממנואו לחילופין להוריד מפהולעשות Boot מה Floopy ופשוט תעקוב אחרי ההוראות
פורסם 2006 באוקטובר 219 שנים מחבר הורדתי ושהוא עולה הוא עושה Sarching for device ורשום בסוגריים עד דקה של חיפושועובד עשרים דקות והוא עדיין בזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.