פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים אני משתמש בתוכנה שהגיעה עם הדיסק של GYGABITE EASYTUNE כשאני מעלה ל 10% הכול בסדר אבל אם אני אפילו קצת עובר את אזור ה 13% הכול נופל, אני מקבל הודעה מווינדוז שאני אפשר להריץ אותו יותר והכול נתקע. ישר אחרי זה הלכתי לבדוק את הטמפ' של המערכת בביוס והכול היה בסדר המעבד עדיין היה על 45 ושום דבר לא התחמם. אז אין לי מושג מה הבעיה ראיתי פה אנשים שהגיעו ל 25% ו 30% בלי בעיה אז למה אצלי זה לא הולך? E6300 GYGABITE 965P-S3 זכרונות 800 DDR2 TURBO PQI 1GB DUEL CHANNEL קרור שבא עם המעבד.
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים מוזר אני הגעתי עם אותו לוח ל88 אחוז אוברקלוק תדר 3500 למעבד..תשים מחלק 2 לזכרונות ותתחיל להעלות באס
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים מחבר עכשיו קראתי על הזכרונות שהם אמורים לעבוד במתח של 2.1Vבדקתי אצלי והם עובדים במתח של 1.9Vנגעתי בהם והם יחסית חמים לשאר המערכת... אם אני יעלה את המתח האם משהו יקרה?והאם יש דרך לדעת את הטמפ' המדוייקת של הזכרונות?kobx:אתה מעלה דרך הביוס או חלונות?ולמי שיש את אותו לוח האם, איך מעלים את רמת המתח של הזכרונות?
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים תראה, OC מומלץ לעשות דרך הביוס. אם הזכרונות אמורות לעבוד על 2.1 וולט אז ככה תעשה, תכוון לכיוון שלהם מאורר זה יספיק. את טמפ' הזכרונות אי אפשר לדעת דרך תוכנה או ממשק כלשהו.
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים מחבר תראה, OC מומלץ לעשות דרך הביוס. אם הזכרונות אמורות לעבוד על 2.1 וולט אז ככה תעשה, תכוון לכיוון שלהם מאורר זה יספיק. את טמפ' הזכרונות אי אפשר לדעת דרך תוכנה או ממשק כלשהו. בדקתי את כל האפשריות בביוס ואין לי שום דרך לעלות את המתח שלהם ל 2.1V (לפי מה שבדקתי אולי באמת אני לא בודק במקום הנכון).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.