עבור לתוכן

מפרט למחשב חדש מבוסס קונרו - 6000 ש"ח ללא מעבד

Featured Replies

פורסם

יש לי מעבד E6600, אני רוצה להרכיב מחשב שישמש בין השאר למשחקים, ללא אוברקלוק.

התקציב לא מוגבל אני אני לא רוצה להתפרע.

הלוח שכרגע חשבתי עליו הוא asus p5b deluxe, האם יש משהו אחר שכדאי ללכת עליו ?

זיכרון - חשבתי על G-SKILL ddr2-800 4-4-4-12 2gb אבל הבנתי שמכיוון שאני לא הולך לעשות אוברקלוק אני לא צריך זיכרון במהירות כזאת ושאני יכול לחסוך פה איזה 400 שקל, איזה זיכרון כדאי לי לקחת ?

הרדיסק - חשבתי על MAXTOR 250GB 16MB BUFFER SATA2, כדאי יותר לקחת 2 הרדיסקים שיעבדו ב RAID 0? שווה את הפרש המחיר?

כרטיס מסך - אני לא רוצה להתפרע בקניה, גם בגלל שזה כרטיס ראשון שאני קונה ביותר מ 300 שקל וגם בגלל DX10 שיבוא עלינו לטובה מתישהו. אני לא רואה משהו מעניין יד שניה אז כרגע נראה שהכי כדאי לחכות ל X1950PRO שיגיע לנעה, יש משהו אחר שכדאי ללכת עליו?

אני צריך המלצה למארז יחסית זול שמגיע ללא ספק (אמרו לי HEC) ולספק טוב שגם יוכל להחזיק כרטיס מסך יותר רציני בעתיד כשיצא DX10.

צורב די וי די - LG GSA-H10A יש משהו יותר טוב במחיר הזה ?

ודבר אחרון ללא קשר לתקציב שרשמתי - איך מסך BENQ FP93GX, הוא 19" עם 2MS די זול.

פורסם

1-הלוח אם יהיה מצוין.

2-זיכרון אתה יכול להסתפק בזכרון של 667 באמת יחסוך לך,

אם אתה לא מתכנן O.C קח זיכרון VALUE של TWINMOS או משהו בסגנון.

3-מקסטור יהיה בסדר גמור אם כי נראה לי WD 250 יהיה זול יותר

וכן עדיף לקחת 2 HD ולעבדו ב-RAID שתשפר לך את הביצועים של

ה-HD.

4-לגבי כרטיס מסך אני לא יודע כמה יעלה ה-X1950 בנועה אבל

אתה יכול לקחת 7600GT שיספיק לך עד ה-DX10.

מארז לך על ה-HEC הוא איכותי וטוב וספ' לך

על ה-ENERMAX LIBERTY 400W שנותן את התמורה

הכי טובה - לגבי אם הוא יחזיק את ה-DX-10 אני לא יודע כמה

W יצרכו הכטיסים החדשים אבל רוב הסיכויים שהוא יספיק לך.

5- צורב DVD LG יהיה בסדר גמור.

6-את המסך אני לא מכיר,תן תקציב ואני ימליץ לך על משהו.

פורסם
  • מחבר

הרדיסק - יש לי ניסיון רע מאוד עם WD, כל הרדיסק שלהם שקניתי אי פעם התקלקל, אני לא נוגע בחברה הזאת.

השאלה האם 2 הרדיסקים ב RAID 0 שווים את הפרש המחיר (מבחינת מהירות ואמינות מופחתת).

כרטיס מסך - X1950PRO 256MB עולה בנועה 1350 ש"ח ולפי השמועות הוא אמור להיות ברמה מעל ה 7800GTX. אני לא רוצה לקנות משהו התחלתי מדי ולהתבאס ממשחקים, המחשב די מיועד למשחקים.. אני לא שולל גם יד שניה רק שאין כרגע משהו מעניין.

ספק - אין צורך לקחת ספק יותר חזק מ 400W ?

מארז - יש עוד משהו בסביבות מחיר של HEC ברמה דומה? לא עד כדי כך בא לי על FULL TOWER :)

פורסם
  • מחבר

לגבי הזכרון - משנה אם אני קונה 533 או 667 ? משנה ה CL ? משנה החברה או ש TWINMOS מספיק טוב? (בהנחה שאין לי שום כוונה לעשות OC)

לוח - הייתם ממליצים לחסוך בלוח ולקחת איזה ג'יגהבייט יותר זול או שאין לי סיבה לחסוך פה ?

מארז - לא מצאתי איפה יש מארזי HEC. איזה עוד מארזים יש זולים ונחמדים שבאים ללא ספק ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים