עבור לתוכן

מה המערכת הכי חלשה שלדעתכם X ירוץ עליה חלק?

Featured Replies

פורסם

אני הולך לקנות איזה פנטיום 2 כדי להתקין עליו את הסרבר המפשחתי שלי (4 מחשבים)

בקיצור אני הולך להתקין עליו על בטוח KDE אממ מה המערכת הכי הכי זולה שתריץ לי את KDE חלק?

פורסם

לא הרבה, 8 מגה של זכרון על כרטיס המסך (לא הצלחתי עם 6) P2 בינוני, איזה 350, 64 מגה של זכרון, לג'נום 2. KDE 3 כבד מדי, לא שהוא לא קיים, פשוט אני לא מודע לזה.

פורסם

תתקין פלאקס בוקס, רץ על כל דבר 8)

פורסם

(אני מרגיש נחמד היום, אז אני רק אגיד ש) פלאקס זה לא כ"כ זה, לניוביז וכו, זה לא מספיק.

פורסם

אם זה מיועד להיות שרת, אז זה לא אמור להריץ בכלל X , או יותר נכון זה סתם מיותר.

מצד שני, מערכת גרפית יכולה להועיל, אבל kde בהחלט לא יהיה בחירה נבונה למחשב חלש, אם כי אני מריץ ראד האט 7.3 על פנטיום 2 266 עם 128 מגה זיכרון ועליו KDE 3 שמריץ wine בשביל סוליטייר (מה לא עושים בשביל אמא...) וזה עובד סביר.

אם כי KDE זה לא הדבר הנבון למחשב חלש, שווה לשקול את Gnome למי שרוצה משהו עדיין מהנה וידידותי אבל פחות זללן משאבים, או לבחור במנהל חלונות קל באמת כמו ווינדו מייקר, icewm או fluxbox (אני ממש לא אוהב את flux אבל זה עניין של טעם כנראה...).

פורסם
  • מחבר

בעע, ג'יבריש? מה זה פלאקס בוקס? נשמע נחמד.. :) פרט נמק והסבר... 8)

פורסם

fluxbox הוא מנהל חלונות קל.

אתה יכול להשתמש בפלאקסבוקס כמנהל חלונות, ולחסוך את כל הממשק הכבד של דסקטופ מלא כמו KDE.

אל תצפה ליותר מדי, הוא הרבה פחות ידידותי, הרבה פחות זוהר ולדעתי בהחלט לא מספק.

אם אתה מאילו שעובדים המון עם העכבר, כמוני, לא ממש תהנה מהמנהל הזה, שרצוי לשלוט היטב בקיצורי מקשים כדי לעבוד איתו בצורה טובה..

פורסם
  • מחבר

אני בסה"כ חתיכת n00b שיודע פקודות דוס :D

אז אם תואליו לתת לי עצות בשביל.... n00b!!!

פורסם

n00b is better off without flux box, עדיף כבר גנום 2. זה קודם.

מחשב כזה לא יוכל להתמודד ברצינות עם KDE בלי כרטיס מסך הגיוני.

פורסם
  • מחבר

voodoo 3500? :D

פורסם

בלינוקס אין תמיכה בכרטיסים של 3DFX

פורסם

בלינוקס אין תמיכה בכרטיסים של 3DFX

טעות, כבר יצא לי להתקין יחד עם חברי וכמה וכמה פעמים את RedHat 7.2 עם כרטיס מסך Voodoo 3 3000 והכל הלך חלק.. אני לא מאמין שאיזו שהיא הפצה שתמכה בכרטיסי 3DFX הורידה את התמיכה הזאת, זו תיהיה שטות.

פורסם

אני עם 95 אחוז מההפצות שבדקתי, לא הצלחתי להפעיל את הוודו 3000 שלי.

פורסם
  • מחבר

אפשר לדעת איזה הפצה זאת? אני הולך בכיוון של רדהאט

פורסם

תנסה, לא יעבוד, תחזור אלינו. (רד האט 7.2 לא אהב בכלל את הכרטיס אצלי..)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים