עבור לתוכן

עד כמה כדי לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך 6800 xt ddr 1

Featured Replies

פורסם

אני משתמש בתוכנה riva tuner ורציתי לעשות אוברקלוק .יש לי את המאוורר הרגיל שמובנה איתו .עכשיו סתם תגידו לי עד כמה מומלץ לי לעולות כדי שהוא לא ישרף

כרגע ב core clock זה על 325

וב... memory clock זה על 700

פורסם

הכל תלוי בטמפ' כמובן ובדרישות שלך...

פורסם
  • מחבר

מזה טאמפ????.הדרישות שלי זה כמה שיותר להאיץ .אבל אני לא רוצה שהוא ישרף לי אחרי חודש לכן עד כמה המקסימום שמומלץ עם המאוורר הרגיל

פורסם

בחייך אתה לא יודע מזה טמפ'? קיצור לטמפרטורה..חשבתי שכולם יודעים...

בכל מקרה עד כמה שידוע לי כל עוד לא מופיעים לא ארטיפקים שזה כל מיני הפרעות במשחקים אין לך מה לדאוג...

פורסם

{אגב אני המשתמש nati805} ......

תגיד הכרטיס מסך יכול פתאום לישרף או שקודם כל זה עושה בעיות במשחקים ואז לאט לאט הוא נארס?

וכמה מעלות עדיף שהטמפ לא יעבור .ובאיזה תוכנה אני בודק את זה?

.

אגב עשיתי את האוברקלוק וזה בסביבות ה 52 57 מעלות כשאני מריץ משחק . כדי לי לבטל?

פורסם

{אגב אני המשתמש nati805} ......

תגיד הכרטיס מסך יכול פתאום לישרף או שקודם כל זה עושה בעיות במשחקים ואז לאט לאט הוא נארס? תלוי במידת הC@ שעשית,רוב הפעמים הוא מראה ארטיפקטים וגוסס לאיטו דבר איתי על זה באיסיקיו\פרטי

וכמה מעלות עדיף שהטמפ לא יעבור .ובאיזה תוכנה אני בודק את זה? כפתור ימני על שולחן העבודה=>מאפיינים>מאפייני תצוגה=>מתקדם=>GF6800=>טמפרטורה

.

אגב עשיתי את האוברקלוק וזה בסביבות ה 52 57 מעלות כשאני מריץ משחק . כדי לי לבטל? טמפרטורה טובה,כמה C@ עשית?

פורסם

סימנתי בוי מ00 ועד 12 . בפתיחת צינורות ... ואחרי זה האצתי ב overclok ואז התכבה המחשב מחדש וכשבא לעלות לוינדווס זה נתקע .ואז עשיתי שיחזור מערכת במצב בתוח וזה חזר.זה בדוק בגלל הפתיחת צינורות .אז מישהו יכול להגיד לי איזה מספרים כדי לי לפתוח כדי שזה לא יתקע?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים