עבור לתוכן

לאדע מה נסגר עם הגירסא 1.5.0.7 של פיירפוקס

Featured Replies

פורסם

בנוסף לזה שהוא לא נותן לי להקליד כתובת ישר אחרי לחיצת ctrl+t, הוא גם לא מבקש אישור לסגור את הדפדפן שיש מספר טאבים.

שאני לוחץ על X למעלה, הוא ישר סוגר בלי לפתוח חלון "יש יותר מלשונית אחת פתוחה בלה בלה בלה"...

מה נסגגגגגר?

פורסם

מה נסגגגגגר?

הוא..?

אצלי באותה גירסה אין אף בעיה מהבעיות שציינת.. כנראה משהו בהגדרות או אחד התוספים שלך.

ובבקשה תגיד לי שהתרגום של ה"יש יותר מלשונית אחת" זה תרגום שלך, ואין לך בטעות גירסה בעברית (יש בכלל דבר כזה?)...

פורסם

יש הגדרה של בכלים->אפשרויות->טאבים אם אתה רוצה שיופיע החלון הזה או לא, יכול להיות שהגרסה החדשה בטעות משנה את ההגדרה הזאת

פורסם

שאני לוחץ על X למעלה, הוא ישר סוגר בלי לפתוח חלון "יש יותר מלשונית אחת פתוחה בלה בלה בלה"...

בנוסף למה שבננה כתב, יש תוסף בשם Session Manager שמשחזר את כל הטאבים אחרי סגירה בלתי רצויה או קריסה של שועלאש.

פורסם

ובבקשה תגיד לי שהתרגום של ה"יש יותר מלשונית אחת" זה תרגום שלך, ואין לך בטעות גירסה בעברית (יש בכלל דבר כזה?)...

http://www.mozilla.org.il/firefox/

פורסם
  • מחבר

תודה הבעיה עם הסגירה הסתדרה.

הגירסא שלי באנגלית, סתם לא זכרתי איך זה מנוסח במדוייק.

אה ואגב צדקת, הבעיה עם ההקלדה של הכתובת נגרמה בגלל איזה הרחבה, עשיתי להם עדכון וזה הסתדר (:

פורסם

בנוסף למה שבננה כתב, יש תוסף בשם Session Manager שמשחזר את כל הטאבים אחרי סגירה בלתי רצויה או קריסה של שועלאש.

יש גם את Session Saver שלפי דעתי הוא יותר יעיל ונוח..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים