עבור לתוכן

עדכון ביוס ללא סיכון!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני רוצה לעשות עדכון ביוס למחשב שלי אבל אני חושש מאוד שאם אני יתקין משהוא לא נכון ילך לי כל המחשב

לכן אני רוצה לדעת כיצד בדיוק לדעת מהוא הסוג הביוס שלי לדעת מה ה - VER של הביוס וכו' לא רק על ידי הדלקת המחשב וללחוץ על המקש PAUSE

ואם בכלל יש אפשרות לעשות לו עדכון

מעולם לא היה לי בעיה עם הביוס פשוט אני רוצה להפעיל אולטימטור של PS2 למחשב וזה לא עובד הוא אמר לי ביוס משהוא

הורדתי אולטימטור אחר וזה עדיין לא עובד לי זה אומר לי אותו הבעיה עם הביוס

פורסם

אתה צריך להשיג ביוס של PS2 כדי להפעיל את האמולטור, אין פה שום קשר לביוס של המחשב :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

מזאת אומרת ביוס של PS2??? איך אפשר לחבר בכלל ביוס של PS2 למחשב

כי אם איאפשר אז למה יצרו בכלל את התוכנות האלה של האמולטורים?

פורסם

יש דרך המשלבת כרטיסי זיכרון תוכנות והרבה כאב ראש.. אתה יכול להוריד ביוס של PS2 אירופאי ואמריקאי דרך האינטרנט

פורסם

אף פעם לא התעסקתי עם אמולטורים של PS2 אז זה הכל בתיאוריה אבל:

זה לא שאתה אמור להתקין על המחשב שלך ביוס של PS2 אלא שיהיה לך על קובץ בשביל שהאמולטור יעלה אותו

הסיבה שהם עושים את זה ככה היא בגלל שזה לא חוקי להפיץ את הביוס ורק האמולטור עצמו חוקי אז אם אתה משיג ביוס בדרך אחרת אין להם בעיות

פורסם
  • מחבר

דאמט, אז מאיפה אני מסיג אולטימטור של PS2 אם ביוס וכל מה שצריך או מאיפה אני מסיג ביוס את את קבצי ההפעלה שלו ל nSX2

פורסם

דאמט, אז מאיפה אני מסיג אולטימטור של PS2 אם ביוס וכל מה שצריך או מאיפה אני מסיג ביוס את את קבצי ההפעלה שלו ל nSX2

תגלגל "PS2 Bios" או "PlayStation Bios"

פורסם

האומולטורים האלה לא מריצים משחקים כמו שצריך.

יהיה לך מזל אם המשחק יעלה בכלל.

וגם אם הוא עולה, יש סיכוי סביר שהוא יעבוד בחצי מהמהירות הנורמאלית שלו (ואפילו פחות)

פורסם

אם יש לך PS2 פשוט תחבר אותו למחשב דרך USB ותעתיק את קובץ הביוס. אם אין לך אז תשבור ת'ראש בגוגל :s07:

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על התגובות,

יש אולטימטורים היום שעובדים ממש טוב,

אין לי PS2 כי אם היה לי היתי פשוט צורב את המשחק על דיסק של DVD ולא שובר כל כל את הראש

אני מצאתי את האולטימטור ביחד עם הקבצי הביוס באימיול

אבל אני עדיין מצפה לתשובה בקשר לעידכון הביוס של המחשב (לא בשביל האולטימטור רק בשביל ידע כללי אם יהיה צורך בכך בעתיד)

ויש פה כבר מישהוא שחיבר את ה - PS2 שלו למחשב? אז מה אפשר לעשות עם זה? זה לא ממש נראה לי אפשרי בגלל היציאה שלו

פורסם

תודה לכולם על התגובות,

יש אולטימטורים היום שעובדים ממש טוב,

אין לי PS2 כי אם היה לי היתי פשוט צורב את המשחק על דיסק של DVD ולא שובר כל כל את הראש

אני מצאתי את האולטימטור ביחד עם הקבצי הביוס באימיול

אבל אני עדיין מצפה לתשובה בקשר לעידכון הביוס של המחשב (לא בשביל האולטימטור רק בשביל ידע כללי אם יהיה צורך בכך בעתיד)

ויש פה כבר מישהוא שחיבר את ה - PS2 שלו למחשב? אז מה אפשר לעשות עם זה? זה לא ממש נראה לי אפשרי בגלל היציאה שלו

נכון, אבל לא של PS2...

פורסם

רק הערה קטנה:

זה לא אולטימטור זה אמולטור משהו שעושה אמולציה

פורסם

בדרך כלל אין שום סיבה לעדכן ביוס, ואם אין לך ניסיון בתחום עדיף לך בכלל לא לעשות את זה אלא אם לא חבל לך לאבד לוח אם במקרה של טעות.

לא נראה לי שהרבה אנשים מתעסקים בזה, אבל יש כתבות באינטרנט בנושא הזה. צריך קצת מאמץ כדי למצוא.

תהנה עם האמולטורים. (דרך אגב מניסיון שלי כולם ממש על הפנים, לא שווה להשתמש בהם)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים