עבור לתוכן

מבקש עצה עם שדרוג הכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

נכון להיום יש לי המפרט הבא:

P4 3.0 HT מסוג 775 שמתחמם פחות למרות שזה פרסקוט

זיכרון של ג'יגה שפועל ב- Dual channel בתצורה של 512*2

---כרטיס מסך pci-e x600pro של ג'יגהבייט (128 זיכרון, סביר אבל לא בשמיים )---

השאלה היא אם אשדרג ל-7900GS לדוגמה, האם ההשקעה תהיה כדאית? כי היום שמעתי שמשחקים מנצלים יותר את המעבדים כפולי הליבה במיוחד של משפחת conroe...

יותר חשוב לי שיהיה רזולוציה 1280 (מסכי LCD של 19" הרוב כאלה) כאשר הגרפיקה במצב High או יותר, וחשוב לי ה-HDR (מתכונן ל-gothic3 מי שמכיר...)

ואם עדיף להסתדר בינתיים עם כרטיס חלש יותר - ולהשקיע בעתיד באחד סביר יחד עם מחשב חדש, אז גם טוב.

תודה על כל תגובה בנושא :)

פורסם

ההבדל בין מה שיש לך עכשיו ל-7900GS הוא מאוד מאוד משמעותי..

פורסם
  • מחבר

אני יודע שההבדל מאוד משמעותי... אבל השאלה היא אם יהיה בזבוז לקנות אותו עכשיו עם המחשב הנוכחי... (אולי המעבד לא יסחוב את המשחקים בתצורות גרפיקה טובות)

פורסם

תראה את המפרט שלי - כל משחק חדש שיצא לי לשחק רץ אצלי על 1024*768 על ההגדרות הכי גבוהות

אז עם 7900GS כנראה שאין לך מה לדאוג.... ;)

פורסם

המחשב שלך עומד בדרישות הminimum\*recomanded #1 של המשחקים כיום ועם 7900GS יעלה לך כול משחק בצורה טובה

*(recomanded #1-דרישות מערכת גבוהות ללא כפול ליבה,recomanded #2-דרישות מערכת גבוהות שימוש במעבד כפול ליבה)

פורסם

בשביל שתרגיש טוב (וביצועים) חכה שתוכל לקנות 7900GS + קונרו קטן באותו זמן

כמו כן במשחקים COD2 / QUKAE 4 אם אתה מתקין את הפאץ ואין לך כפול ליבה המשחק לא פועל

פורסם
  • מחבר

בשביל קונרו צריך את הקונרו שיעלה כ-1000 ש"ח, לוח סביר שיוכל לאכלס הכל שיעלה איזה 1000 ש"ח וגם כרטיס מסך שיעלה בין 1000 ל-2000 ש"ח...

מדובר בסכום כפול או יותר במחיר

פורסם

עזוב אותך ממעבד ולוח חדשים זו השקעה יקרה

הדבר היחיד שאתה חייב לשפר במפרט שלך זה הכרטיס מסך

לך על 7900GS ומעלה ואתה מסודר

אין טעם במעבד ולוח כאלה חזקים עם כזה כרטיס מסך

פורסם

עד כמה שזכור לי, -gothic3 משתשמש באותו מנוע שoblivion השתמש בו.

תחפש בנצ'ים של כרטיסים לoblivion ברזולוציה שאתה מעוניין לשחק בה + רמת הפילטרים שאתה מעוניין בה וככה תקבל מושג האם הכרטיס יספק את הצרכים שלך.

פורסם

המחשב שלך מספיק טוב, יש לי חבר שקנה 7800GTX למחשב כמו שלך (היה לו X600P מקום ראשון בעולם) וכל המשחקים רצים אצלו מעולה.

פורסם
השאלה היא אם אשדרג ל-7900GS לדוגמה, האם ההשקעה תהיה כדאית? כי היום שמעתי שמשחקים מנצלים יותר את המעבדים כפולי הליבה במיוחד של משפחת conroe...

אם תשדרג ל 7900GS, אתה "תרגיש" שיפור מאוד משמעותי.

המעבד לא קשור למקרה הזה.

פורסם
  • מחבר

תודה לכל התגובות... זה חשוב לי מאוד :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים